Kismamák! Szőrtelenítéssel ott lent hogy vagytok? Teljesen csupaszra szeditek, vagy hagytok v. mit? Szülni hogy mentek, mentetek? Volt erre idő?
Nem, nem volt erre idő:)
A legtöbb kórházban úgyis elintézik (leborotválnak).
Amúgy kb.: a 6. hónaptól úgyis már csak tükörből fogod tudni leborotválni...
Én szoktam, legalább mindig mielőtt vizsgálatra megyek, mert amugy is lassabban nő most a szőr.A másik, hogy elég megterhelő a pocaktol leborotválni.:S
Viszont én utálok ott szőrös lenni, tisztábbnak érzem, ha vizsgálnak és nem szőrös.Am sem szép látvány.Tudom, hogy a dokit nem izgatja, de csak jobb ránézni egy csupaszra, mint egy nagyon szőrösre.Nem?
Tükörből nem tudok borotválkozni, 2 x próbáltam, össze is vagdaltam magam, akkor még nem vártam babát, gondolom mi lenn most.
Csak simán fogom a borotvát és érzésre, eddig is ugy csinálta, alul is!
35 h km
Én egy ideje teljesen szőrtelenítek. Viszont nő a pocim és kényelmetlen. Ma fogom tükörrel megpróbálni. A férjem ha borotvál, azt nem bírom, mert nagyon csikis :) Amúgy első babámnál a szülőszobán szőrtelenítettek. A másodiknál a férjem csikizte le :)
14 hetes km
Ne legyél már ilyen szőke:)!
A szeméremdombnál miért borotválnának le a kórházban?
A kórházban egyedül a gátat borotválják le, mivel ott fogják ejteni a gátmetszést. Nem foglalkoznak a többivel, nem fognak kozmetikust játszani a szülésznők.
Egyébként nem foglalkoznak azzal, hogy ki szőrös és ki nem, nekik ez a dolguk. Ők csak örülnek, ha nem kell borotválniuk. Az elsőnél magam szedtem le, másodiknál már nem volt idő. A beönts előtt szoktak borotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!