Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apa nem jött a szülésre,...

Apa nem jött a szülésre, pedig megígérte. Mit szólnál?

Figyelt kérdés
2. gyermekünk született, előre megbeszéltük, hogy bejön a szülésre és ott lesz velem. ez éltetett 9 hónapig, (hogy ki fogom bírni így a szülést, mert ő ott lesz velem). aztán elfolyt a vizem hajnalban, a férjem akkor ért haza éjszakai műszakból, bevitt a kórházba, de nem maradt ott velem, mert FÁRADT, és aludnia kell. Akkorát csalódtam, úgy érzem cserben hagyott. A gyermeke születéséről maradt le... :( nem tudok megbocsájtani neki, picit más szemmel nézek már rá. túlzásba viszem? ti mit szólnátok ehhez?

2014. nov. 16. 18:01
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
44%
Igen 27-es, nem kötelező bent lenni apukának, nem kell divatolni, ha nem akar.DE! Könyörgöm közölje már időben, ne sumákoljon 9 hónapig, hogy persze, persze ott leszek, aztán pápázik a szülőszoba ajtajából, hogy bocsi.Ha időben szól a kérdezőnek lett volna ideje megemészteni és esetleg más segítőt hívni magával (anyukája, barátnő).
2014. nov. 17. 12:00
 32/38 anonim ***** válasza:
94%

Óóó basszus!!!

Fáradt volt? nehogy már egy felnőtt férfi ne bírjon ki úgy egy napot, hogy nem aludt előtte!

Főleg ha a gyereke születik!

Oké, valami miatt meggondolta magát s nem akart bent lenni, ezt megérteném, DE MARADJON OTT A SZÜLŐSZOBA ELŐTT!!!!

Nekem ez sok(k)

Bocsánat, kedves kérdező, én nagyon pipa lennék a férjemre :(

2014. nov. 17. 13:18
 33/38 anonim ***** válasza:
64%
Figyelj,szerintem ne így fog fel.Elhiszem,hogy bánt,és rosszul esik,de néha ne csak magunkra gondoljunk,hanem az apukákra is.Lehet,hogy azért mondta,hogy bent lesz,hogy ne nyaggasd folyton a témával vagy,hogy megnyugtasson,vagy gondolj bele,hogy lehet tényleg akarta,de hirtelen sokkot kapott,vagy nem tudta hova tenni,nem gondolta,hogy ilyen hamar eljön az idő...A helyzet az,hogy a szülés utáni depresszió,az apukáknál is jelentkezhet és azzal most csak olajat teszel a tűzre,ha bántod ezzel.Beszéld meg vele,vagy mondd meg neki,hogy nem ezt vártad,de ne nézz rá más szemmel,nem tudhatod mi játszódik/játszódott le benne.én januárra vagyok kiírva és eddig úgy néz ki,hogy apás szülés lesz,de ha mégsem akarná az utolsó pillanatban,attól ugyan úgy szeretném.ha nem nekem kellene szülni,lehet én is vissza vonnám az utolsó pillanatban...
2014. nov. 17. 18:03
 34/38 A kérdező kommentje:

Nem is harag, inkább csak csalódottság van bennem, de mintha napról napra múlni. Hisz az élet megy tovább, tragédia nem történt. Ennél nagyobb baj soha ne érje a családomat.

Köszönöm a sok sok választ, véleményt! Szerintem itt zárjuk is le a témát. :)

2014. nov. 17. 19:51
 35/38 anonim ***** válasza:
egy újabb érv, hogy a nők a világ legerősebb emberei!
2014. nov. 17. 20:52
 36/38 anonim ***** válasza:
szerintem nem mert bemenni... őszintén én ha férfi lennék én nem mernék bemenni...
2014. nov. 18. 16:38
 37/38 anonim válasza:

Én is arra gondolok, hogy a valódi ok az volt, hogy tartott a dologtól. De hol maradt az őszinteség?

Mi is beszéltünk erről a párommal. Én egyik pillanatban szeretném, hogy bent legyen, a másikban már nem. Ő szeretne bent lenni végig. Nem sértődök meg, ha megijed, de szerintem joga van dönteni, hiszen az ő babája is.

De a fáradtságra fogni és hazamenni... erre nem találok szavakat.

2014. nov. 18. 17:07
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Fáradt volt...? Hát én tuti látni sem akartam volna amíg a kórházban vagyunk! Engem annyira bosszant ha valaki annyira nyalja a férfiak seggét hogy szegények dolgoznak, had pihenjenek...! És mi nők? Sokan a munkahelyről megyünk szülni! Ezért van ennyi önsajnáló puhány férfi, akik még a vacsorát se tudjàk maguknak kiszedni! Hihetetlen fárasztó otthon a picikkel + házimunka+ bevásárlás, stb! Nekem sokkal fárasztóbb mint akármelyik munka amit eddig végeztem! A férjeknek meg merüljön ki az élete csak a munkában és abban hogy hazamennek, esznek, fürdenek és már fekszenek is!? Visszatérve a kérdésre: nem tudnám ezt a békát lenyelni! Az én férjem éjfélkor ment be velem a szülőszobára, és délelőtt 11-ig bent volt! Majd hazaküldtem hogy aludjon és akkor sem tudott mert folyamatosan a kisbabánkra gondolt! Szerintem ez a normális hozzáállás!
2014. nov. 18. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!