Apa nem jött a szülésre, pedig megígérte. Mit
szólnál?
Figyelt kérdés
2. gyermekünk született, előre megbeszéltük, hogy bejön a szülésre és ott lesz velem. ez éltetett 9 hónapig, (hogy ki fogom bírni így a szülést, mert ő ott lesz velem). aztán elfolyt a vizem hajnalban, a férjem akkor ért haza éjszakai műszakból, bevitt a kórházba, de nem maradt ott velem, mert FÁRADT, és aludnia kell. Akkorát csalódtam, úgy érzem cserben hagyott. A gyermeke születéséről maradt le... :( nem tudok megbocsájtani neki, picit más szemmel nézek már rá. túlzásba viszem? ti mit szólnátok ehhez?
Szerintem valojaban nem akart bent lenni, azert is ment haza. Csak biztatott, vagyis inkabb felbiztatott, hogy ne legyel vele ellenseges, igy inkabb azzal magyarazta, hogy faradt.
2014. nov. 16. 18:10
2/38 anonim válasza:
Megértem a csalódottságod, én is hasonlóan éreznék. Ne érts félre, ez nem válóok, ha egyébként minden rendben van a házasságotokkal, jó apukája az első gyermeketeknek, de nagyon rosszul eshetett Neked. Az az igazság, hogy én el sem tudom képzelni, hogy az én férjem lemaradjon a gyermeke születéséről. A fiunknál is ott volt, januárra várjuk a kislányunkat, most is bent lesz velem. Legyen akármulyen fáradt, haza sem menne, egy pillanatra sem hagyna ott.
Szval sajnálom. Azért engedd meg Neki, hogy megmagyarázza, és magadban próbáld elrendezni valahogyan az érzéseidet.
Én szerintem látni sem bírnám a férjem hasonló esetben, pedig nagyon szeretem.
2014. nov. 16. 18:11
3/38 anonim válasza:
Mikor még csak a rövid kérdésedet olvastam, átfutott a fejemen, hogy nem zavarna, ha az utolsó percben meggondolja magát. Vagyis kicsit zavarna, mert nekem jobb volt, hogy bent volt, de megérteném, ha nem akar.
Aztán elolvastam a kifejtett kérdésedet. Hát köpni- nyelni nem tudnék, ha emiatt nem jönne be. Nem mérges lennék, hanem végtelenül csalódott és szomorú.
2014. nov. 16. 18:11
4/38 anonim válasza:
Nálam a fáradtság soha nem mérvadó. Ha a világ fáradtsága is van rajtam, akkor is képes vagyok a gyermekeimért, férjemért bármire.
Én is haragudnék, ha megígérte volna, és fáradtságra hivatkozva ott hagyott volna egyedül.
2014. nov. 16. 18:13
5/38 anonim válasza:
Èn nem vagyok apàs szülès pàrti, de az hogy mèg kint sem vàrta vègig nekem is kivernè a biztosìtèkot, úgy hogy nem is a màsik gyerek miatt ment haza...biztos nagyon elkeseredett lennèk ès csalòdott. Nàlam megbukna tàrskènt ès apakènt is....nagyon sajnàlom....
2014. nov. 16. 18:14
6/38 anonim válasza:
Hát.Köpni,nyelni se tudok.. ez azért durva..
legalább kint maradhatott volna a váróban,és ott leül egy székre szundikálni.. (bár nekem az se tetszett volna,de ha ennyire fáradt,akkor pihenjen,legalább ott van,ha kint van a baba)
Most olvastam el a férjemnek a kérdésed,eléggé felhúzta a szemöldökét,még neki se tetszett a dolog..
Mondtad a párodnak,hogy ez nem esett jól? Vagy visszament még aznap délután hozzátok??!
34hkm
2014. nov. 16. 18:20
7/38 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ami történt. Számomra teljesen érthetetlen a férjed viselkedése. Ha egyszerűen csak nem akart bent lenni a szülésnél, akkor a folyosón is megvárhatott volna. Ha velem ez történt volna, akkor nem valószínű, hogy egykönnyen túl tudnám tenni magam ezen. Válást nem adnék be, de biztos hogy végiggondolnám a kapcsolatunkat és leülnék megbeszélni vele.
2014. nov. 16. 18:30
8/38 anonim válasza:
ha megígérte hogy ott lesz legalább kint megvárhatta volna ha már nem megy be
én 16 vagyok ( fiú ) de ha lesz gyerekem még ha kiherélnek akkor se hagynám ki a születését
2014. nov. 16. 18:32
9/38 anonim válasza:
Hú ez hihetetlen. Nem tudom, hogy mit szólnék, rettenetesen kiakadnék. Laza kapcsolatunk van, adunk szabadságot a másiknak, de bennem ez egy örök tüske maradna. Nem tudom, hogy tudnék-e bízni benne ezek után. Nekem a szülésnél lévő jelenléte nagyon fontos, már-már letfontossagu volt, lehet, hogy én ezért reagálnék az átlagnál is rosszabbul.
2014. nov. 16. 19:02
10/38 Baranka válasza:
Rosszul esne biztos. De Te is megérthetnéd őt, hogy éjszakázott ebből adódóan fáradt, álmos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!