Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apa nem jött a szülésre,...

Apa nem jött a szülésre, pedig megígérte. Mit szólnál?

Figyelt kérdés
2. gyermekünk született, előre megbeszéltük, hogy bejön a szülésre és ott lesz velem. ez éltetett 9 hónapig, (hogy ki fogom bírni így a szülést, mert ő ott lesz velem). aztán elfolyt a vizem hajnalban, a férjem akkor ért haza éjszakai műszakból, bevitt a kórházba, de nem maradt ott velem, mert FÁRADT, és aludnia kell. Akkorát csalódtam, úgy érzem cserben hagyott. A gyermeke születéséről maradt le... :( nem tudok megbocsájtani neki, picit más szemmel nézek már rá. túlzásba viszem? ti mit szólnátok ehhez?

2014. nov. 16. 18:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%

Aludni, amikor a gyerekem születik épp?

Ne vicceljünk már. Ezer kibúvó lehet, de az, hogy álmos vagyok és hazamegyek...hát nyeszlett egy indok.

2014. nov. 16. 19:15
 12/38 anonim ***** válasza:
47%
nem lehet hogy az első gyerekhez ment haza?
2014. nov. 16. 19:26
 13/38 anonim ***** válasza:
30%

Megjelentek az álmos apukák?

Isten mentsen a fáradt, a gyermeke születését messziről elkerülő férfiaktól. Nem nem kell premier plán nézni a szülést, de talán otthon szunyókálni sem épp a legkedvesebb megoldás.

2014. nov. 16. 19:34
 14/38 anonim ***** válasza:
32%
Talán anyuka nem lenne annyira elkeseredett, ha tudja, hogy az első gyerekhez megy haza az apuka.
2014. nov. 16. 19:35
 15/38 A kérdező kommentje:

válni nyilván nem fogunk, szeretjük egymást, de ezt nem fogom elfelejteni soha. mondtam is neki, hogy bánni fogja egész életében, mert ez nem egy nyomós indok..én is arra gondolok hogy ott se akart lenni, csak nem vallotta be.

első gyerkőc oviba volt. anyukám elvitte. délben szültem, szóval nem miatta sietett haza, hisz délután 4ig van oviba és anyukám szokott érte menni, mert az ovi mellett lakik.

na mindegy...kár ezen már agyalni. csak lehet nem lesz több gyerekünk, és sosem tudja meg hogy milyen ott lenni, illetve én se tudom meg milyen az apás szülés :/

2014. nov. 16. 19:37
 16/38 anonim ***** válasza:
Mi történt az első szülésnél? Azt irod két gyermeketek van es nem tudod meg milyen az apàs szülés!? Az elsőről is lemaradt??
2014. nov. 16. 19:46
 17/38 A kérdező kommentje:
az első gyereknél mondta hogy picit idegenkedik tőle, nem szeretne ott lenni. nem is erőltettem, nem haragudtam. most viszont hogy ígérte, így rosszul esik. (egyébként azért gondolhatta meg magát, mert a bátyja is bent volt az ő felesége szülésénél tavaly, és mondta neki hogy milyen jó volt, ne hagyja ki ha lesz még gyerekünk)
2014. nov. 16. 20:03
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
Apuka akarta a 2. gyereket?
2014. nov. 16. 20:07
 19/38 anonim ***** válasza:
55%

Nem érteném meg, több okból sem:

1. soha vissza nem térő pillanat, a gyermeke születése

2. szükségem lett volna rá, és cserbenhagyott, pedig tudta, hogy félek (gondolom mondtad neki a 9 hónap alatt).

Valami komolyan megszakadna bennem, és súlyos következményei lennének egy ilyen mulasztásnak. Nem hiszem, hogy valaha le tudnám nyelni, nem érezném magam biztonságban.

2014. nov. 16. 20:14
 20/38 A kérdező kommentje:

Persze, hogy akarta a 2. gyereket is!!! ez nem kérdés...

sőt, inkább én vonakodtam először a gondolattól, ha rajtam múlik, még várunk mondjuk fél évet. persze utólag nem bánom, csak féltem mi lesz 2 gyerekkel, hogy boldogulok majd.

2014. nov. 16. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!