Van itt olyan, akire a férje már nem tudott nőként
nézni az apás szülés után?
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 14:25
1/9 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nincs ilyen. Aki azt mondja hogy azért nem rud már úgy tekinteni rá, az hazudik és ürügyként használja. Mondom ezt úgy, hogy a férjem mindhárom szülésnél mellettem volt elejétöl a végéig és a mai napig csodálatos a kapvsolatunk minden szempontbol
2014. nov. 12. 15:02
2/9 anonim válasza:
én hallottam ilyenről... aztán kiderült, ez KAMU, az igazság az volt, hogy a csaj félrelépett, és kiderült, és a férje már nem akart hozzányúlni a nőhöz.
gondolom a szülés után inkább a szoptatás és az éjszakázás, a fárasztó gyermekgondozás veszi el egy időre egyes szülők kedvét a szextől, aztán meg lehet egy ilyen "gixer" mint ahogy az ismerősömnél is történt, de az is lehet, hogy egy ilyen eltávolódos időszak után nehezen jön össze már a szex.
maga a szülés látványa kizárt, hogy ilyet okozzon, szerintem is. az a férfi nem is igazán volt sose férfi, aki egy ilyen miatt nem kívánja meg a párját...
2014. nov. 12. 15:25
3/9 anonim válasza:
A férjem saját bevallása szerint a szülés után kb. 2 napig nem tudott nőre nézni. De aztán elmúlt. :D :D :D
2014. nov. 12. 21:16
4/9 anonim válasza:
az ilyen mar elotte is kamuszerelem volt... normalis esetben csak megerositi a kapcsolatot es noi mivoltodat!
2014. nov. 12. 23:45
5/9 anonim válasza:
Mondjuk, az érdekelne, hogy ezek a válaszok miért lettek lepontozva?
2014. nov. 13. 08:24
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Tegnap volt egy kérdés, másról szólt ugyan, de azt írták benne, hogy tömkelegével vannak itt feleségek, akikre a férjük már rá sem bír nézni. Én szülészeten dolgozom, de soha nem láttam még ilyet, mindig átszellemült, büszke apukákkal találkozom, esetleg olyannal, aki felmérte a határait, és nem jött be. Az én férjem orvos, neki nagyon természetes volt ez az egész szülés dolog, és abszolút nem változott közöttünk semmi, vagyis inkább még jobb lett, mert nagyon büszke volt ránk. Kíváncsi voltam, hogy valóban ilyen gyakori-e, de gondolom akkor nem, mert többen is írták volna, hogy hahó, itt vagyok.
2014. nov. 13. 08:27
7/9 anonim válasza:
4-es vagyok es buszke arra, hogy a ferjem velunk volt mindig a szuloszoban. nekunk jot tett. nyilvan, aki itt lepontozgat minket, az rosszul valasztotta meg a parjat, sajnalom erte....
2014. nov. 13. 13:57
8/9 anonim válasza:
Nalunk sem volt ilyen gond. A ferjemnek ugyanolyan az "etvagya" mint a babank elott. A legkevesbe sem undorodott meg. Szerintem ez nem egy olyan dolog, ami utan undorodni kellene. Aki meg annyira nem birja, ne menjen be.
Lepontozasok... Ugyanez van par kerdessel feljebb, ahol azt kerdezte valaki, hogy szules utan ki szukult vissza es ki nem. Ott en voltam a 2. valaszolo es valaki lepontozott, de hogy miert... Feltetelezem, o nem volt olyan szerencses mint en, szoval gondolom itt is emiatt lehet. Nem kell veluk foglalkozni. Bar ilyenkor egy indoklast mindig szivesen vennek en is. Legalabb annyit, hogy "irigy vagyok" vagy "nekem nincs ekkora szerencsem" :) Gonosz dolog igy pontozgatni.
2014. nov. 13. 21:50
9/9 violent02 válasza:
Nálam csak a vajúdásnál volt bent, szülésnél már kiküldték meg kezdett fehéredni..én annyit szerettem volna hogy ott van mellettem de valahol a fejem körül. Szülés előtt néztem szülési videókat és rosszul lettem.. amiatt persze hogy ott túlreagálták, a nő sírva ordított, a babát meg jó hogy nem tépték ki..na mindegy, de amúgy a szülésig mindent látott és hiába kértem az orvost hogy néha letakarhatna sose tette, de a párom a 6 hetet se tudta kibírni a szülés utánig..ha valaki szereti a másikat ez nem gond..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!