Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki 24, ,27hetesen szult?

Van aki 24, ,27hetesen szult?

Figyelt kérdés

2014. nov. 11. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Remélem nincsen baj!

20 hetesen. Nem volt életben, nem is volt rá esély sem. 24 hetesen már mindent megtesznek érte, 27 hetesen már egész jó esélyei vannak.

Nagyon remélem, hogy nincsen baj, minden jót kívánok!!!!

2014. nov. 11. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
En 33hètre, de rengeteg ilyen korú babat làttam
2014. nov. 11. 16:34
 3/8 A kérdező kommentje:
hany kilo lett??
2014. nov. 11. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:

2 vagyok... nekem?

Kisebb volt mint egy ilyen korú babànak lennie kellene a toxèmia miatt...1300gramm ès 37cm volt, ekkora kb egy 27netes baba szokott lenni.

2014. nov. 11. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 24 hetesen. Nem élt.

Elment a magzatvized? Vagy mi a baj? :(

2014. nov. 11. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Koraszülött osztályon dolgozom. Ahogy előttem is írták, 24héttől van esélye a babának. A 26. héttől kezdve elég jó esélyei vannak - ez a szövődményektől is függ. 28. hét felett pedig 90%ban életben maradnak :)

Ha esetleg hasonló helyzetben vagy, a legkisebb baba, akit a pályám során láttam, még nem is volt 24 hetes - tehát még igazából vetélésnek számítana - 400g-al született, és most otthon kergeti a tesójával az őrületbe az édesanyját. Egészséges, csak kicsit lassabban tanul. :)

2014. nov. 11. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem én, de egy ismerősöm 27 hétre szült kislányt. Szépen beszél, rendben van de lassabban fejlődik és az arcán-fején látszik,hogy kora szülött volt. Szép kislány, de picit látszik,hogy korababa volt.
2014. nov. 11. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy van, a legkisebb baba 23.hétre született, 400 gramm körüli volt akkor és ma már egészséges pár éves kisfiú. Őt már megmentették, mert mutatkozott jel arra, hogy életképes. 27 hetesen már egész jó esélyei vannak a babáknak, de ilyenkor még nagy az esély arra, hogy valami maradandó károsodása lesz. 30. héttől ennek az esélye is már elég elenyésző. Mi végig rettegtünk a koraszüléstől. Nekünk sikerült a 36.hétig húzni. Drukkolok!
2014. nov. 12. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!