Akik betoltottek a 37. hetet es akkor szultek, milyen volt a szules? Esetleg konnyebb volt mintha kesobb szult volna?
Mindkét gyerekem a 37. héten született, első 3400g, második 3500g. Szóval nem voltak kicsik. Hogy könnyű volt-e a szülés? A fogadott orvosom megérkezéséig egy fiatal szülész doktornő volt ügyeletben, ő később is figyelte a szülés menetét, ő azt mondta, hogy majd így szeretne szülni, ahogy én. A kitolás előtti 20-30 percig vidámkodtunk a férjemmel. A kitolás megint jó volt, mert aktívan közre lehetett működni benne, nem csak passzívan, mint a tágulásnál.
Második szülés sokkal rövidebb volt, de fájdalmasabb is, pedig a nulláról indult, 3000-es méhszájnál kezdett csordogálni a magzatvíz. De még ez is jócskán a könnyű szülés kategóriájába tartozik.
37+5re szültem, 24 óra vajúdás után. 3050 gramm volt a babám, 37 cm-es fejkörfogattal. Szanaszét repedtem, 1 óráig varrt a doki.
Mivel első baba, így nem tudom mihez viszonyítani a szülést, de nagyon jó élmény volt a fájdalom ellenére :)
37 heesen szultem 4 kgos gyereket.
Szuleszno vagyok egyebkent, van, aki 1500 grammos korababatol is szetreped, ha nem extremek a meretek, inkabb szoveti kerdes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!