Van itt olyan Anyuka, akinek a párja azt mondta, hogy szülés után megváltozott v. mi, nem tud nőként Ránézni?
10 év múlva mi lesz a baj? Akkor meg túl öreg leszel? Fiatalítókúra?
nem értem az ilyen faszikat
ocsmány
En is ilyen helyzetben vagyok. Amikor kiderult a terhessegem, akkor zavarta, hogy harman vagyunk az agyban, most zavarja, hogy a cicik a baba kajajat jelkepezik es par kilo is megmaradt. A 2010es ev alatt osszesen 6x voltunk egyutt (januar 12en derult ki a terhessegem). Iden meg nem bujtunk ossze. A falat kaparom, hisztizek, veszekszek, de nem erek semmit vele, mert fizikailag nem kepes a szexre. Most elkezdtem tornazni, hatha kedvet kap, ha ismet lefogyok. Varom a csodat.
A barati korunkben sok ilyen eset van, nehez, de ki kell birni ezt az idoszakot.
aki nem akar a terhes, kisbabás feleségével ágyba bújni, az mással van ágyban? vagy répázik maga 3 évig? hogy van ez?
sajnálom :(
bár nem értem
de én nő vagyok
15;20 vagyok!
Probaljatok ravenni egy ferfit a szexre, ha nincs kedve, csak megkevesbe lesz kedve. Jo hazassagok mennek ra erre, pedig a fogadalom joban rosszban. A megoldas nem feltetlenul az, hogy megcsal vagy en megyek mashoz. A hazassag nem csak szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!