Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan Anyuka, akinek...

Van itt olyan Anyuka, akinek a párja azt mondta, hogy szülés után megváltozott v. mi, nem tud nőként Ránézni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 14:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Lányok! hát nem tudtátok, hogy szülés után nem kell szoptatni, hanem gyorsan lepasszolni a gyereket, és csak magatokkal foglalkozni, ha pedig lefogytatok, iránya plasztikai sebész, aki új ciciket varázsol... Ez a mai trend!

Bocs, de seggbe rúgnám az ilyen pasikat, és az ilyen anyákat...

2011. jan. 13. 15:53
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 15.20as!

Igazad van, ha nincs kedve, nehéz rávenni, de csessze meg (bocs) az olyan pasi, akinek azért nem működik a szex, mert a feleségén van pár plusz kg. Nemtom, hány évesek vagytok, de Ő ugyaz az a dalia, aki 25 évesen volt, kőkemény izmokkal, stb? De gondolom, te nem teszed neki szóvá, neked nem ment el a kedved a szextől...És persze, nem minden a szex, de te magad írod, hogy a falat kaparod, veszekszel, mert az nem is normális, h 1 évben 6 alkalom volt... Azért ez elszomorító, h némelyik férfi mit meg nem enged magának

2011. jan. 13. 16:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az ilyen pasikat, azt viszont tudom, hogy tényleg nem áll fel az ilyen típusúaknak ha....van + kiló, másabb a cici, baba jön vagy már megvan...csak azt nem értem, hogy miért nem....

akkor nem is a nőt, az embert szerették, hanem a testi alakzatot?

elmondta ezt valamilyik ilyen pasi, hogy miért van ez nála így?

mert az, hogy már anyának és szentnek és nem nőnek nézlek, ez duma...:(

2011. jan. 13. 16:08
 14/28 anonim ***** válasza:

Nálunk szerencsére semmi ilyesmi sincs, pedig én aztán híztam eleget a gyógyszerszedés abbahagyása és a terhességem óta, pláne császár után jó nagy kötényhasam maradt millió csíkkal és hatalmas mellekkel. És én sem ilyen voltam. De a férjemnek még csak meg sem fordult a fejében a fejemhez vágni, hogy mennyit híztam, és hogy már nem vagyok a régi. Ő ugyanúgy kíván és szeret, és mindenkinek csak ilyen pasit kívánok.

Szerintem amúgy a legtöbbször csak tényleg duma az ilyesmi, hogy már meghíztál, nem kellesz. És ha valaki mondjuk betegség miatt hízna meg vagy vágnák le a fél lábát, már akkor sem kell? Tényleg ennyire sok tuskó pasi van a földön? És a nők ilyeneknek szülnek gyereket? Persze, biztos jobban felizgatja a pasikat egy bomba nő, de hát nem mindenki lehet Rubint Réka a szülése után, és szerintem nem is az a normális.

Az ilyen pasinak sürgősen segítségre lenne szüksége, mert nem normális, hogy így gondolkodik. Hiszen a közös gyereketek miatt lettél ilyen, érte is vállaltál úgymond áldozatot.

Tényleg úgy van, ahogy az egyik válaszoló írta, hogy 10 év múlva meg majd az lesz a baj, hogy öreg vagy? Okot mindig lehet találni arra, hogy most miért nem.

2011. jan. 13. 17:14
 15/28 anonim ***** válasza:
10%
Azért ne feszítsétek már keresztre a férfiakat, attól még nem biztos hogy rohadt szemét ládák hogy a libidójukat kicsit megcsappantja ez az egész. Nem tehet egy férfi róla ha már nem kívánja a feleségét, ez nem döntés kérdése hogy akkor most kívánni fogom akkor is, ez olyasmi amit nem lehet erőltetni. El kell fogadni hogy a férfiak nagyon vizuális típusok és ha nem tetszik amit lát akkor könnyen elmehet a kedve de ettől még szeretheti a feleségét. Szerintem az még a jobbik eset ha bevallja ezt a problémát és meg tudják beszélni. A hisztizés, veszekedés határozottan csak ront a helyzeten.
2011. jan. 13. 22:32
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

aha, hát persze....

milyen ember az, aki egy testet szeret és azt nem, aki mögötte van? ....vagy, akkor minek a házasság, ha csak testvéri a szeretet és egy testi elváltozás undort szül?

mint ahogy egy előző kérdésben is volt...és az, ha neki változik a teste? anyjuk akkor is háljon vele..pedig neki még oka sincs rá, nem terhes és szül, hogy változzon az alakja....az idő múlásáról ne is beszéljünk...vagy,mint ahogy mondá egy nagy magyar...miden férfinak fiatal feleség dukál, az öregnő mehet a szennyesbe?

ó szegény férfiak...a libidó persze másra helyre áll, szóval nem azzal van a gond, hanem a nővel...minek hízik. formálódik, hisz nem így hozta magát a házasságba...

2011. jan. 14. 05:57
 17/28 anonim ***** válasza:
31%

Sajnos nagyon rossz irányba halad a világ. A férfiakat is agymossa a média, én még nem is hibáztatom érte őket. Én nemsokára szülök, de az én párom sem néz már nőnek. Abszolút szeretettel, gondoskodással vesz körül, ha kell meg is mosdat, megfésül, és azt mondja jól nézek ki mint kismama és ez természetes. De érzem, hogy mint nő, nem rúgok latba. Társa vagyok.Apás szülés lesz, így már most gondolkodom, jó ötlet volt e, nem tudom, az milyen hatással lesz rá. Irigylem azokat a nőket, akiknek még a gátmasszázst is a párjuk csinálja, vagy segít a borotválkozásban, és még úgy is kívánatosak maradnak.

Régen a férfiak semmit sem láttak bele az intim dolgokba, és a nők állandóan várták a babákat. Nem tudom, nagyon nehéz kérdés ez. Én is haragszom rájuk, de talán nem is tehetnek róla. Mindenesetre felvilágosult korban élünk, így ők is átláthatnák a helyzetünket.

2011. jan. 14. 09:23
 18/28 anonim ***** válasza:
utolsónak..persze nem csak a szexről szól egy házasság,de 50%-ban igenis meghatározza a házasságunk sikerességét! Halálra lennék sértődve,ha velem ilyeneket csinálna a férjem.És ismervén magamat 1 éven belül én feladnám a harcot,és válás lenne a vége. És az egyik hsz-ban olvastam,hogy a sör hasuk? és mikor már el vannak tunyulva,nem csipekednek ki minden nap Nekünk,mint az elején? Nem úsznak a vadító parfümökben,és veszik fel a bitang jó cuccaikat...mert egy idő után a legtöbb férfi is el lazul.Mi 11 éve vagyunk együtt,és bizony ahogy nekem jött a súly feleslegem a 3 gyerek után,úgy neki is megnőtt a hasa,ritkábban borotválkozik...és még sorolhatnám.Ha Ő megszólna engem,mert nem vagyok a régi formámban,és a melleimből most is folyik a tej,és elhajtana a francba,ha odabújnék hozzá egy kis hancúrra,hát elküldeném melegebb éghajlatra az tuti. Majd ha Ők is csúcs szuper formában vannak,lejárnak kondizni,és feszesen virítanak 35-40 évesen is,akkor majd lehet nyafogni,és eltolni maguk mellől a feleségüket,a gyerekeik anyját!
2011. jan. 14. 10:21
 19/28 anonim ***** válasza:
10.21 vagyok...én a 15.51-re reagáltam..csak azóta sokan írtatok! :)
2011. jan. 14. 10:23
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem szülés után nem kell az önző férfiakkal foglalkozni, nem az a feladatunk. Viszont egy idő után valamennyire muszáj adni a külsőnkre is, mert a férfi lehet hogy önmagunkért szeret, de nagyon számít neki a külső. Itt most nem arról van szó, hogy dívák legyünk, amik talán sosem voltunk, de el kell dönteni, meg akarjuk -e tartani az érdeklődését, mint nő iránt. Hiába is mondjuk, hogy fogadj el így, ha nem képes rá, akkor nincs mit tenni. Szóval dönteni kell, mennyire éri meg megtartani őket, ezt mindenki maga ítéli meg. A jelszó: NEM MINDENÁRON! Viszont az első fél év semmiképp sem a férfiakról szóljon, csak az egészségről és a babuciról. Ennyit minden igaz férjnek, barátnak ki kell bírni, meg kell érteni.
2011. jan. 14. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!