Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik császár után hüvelyi...

Akik császár után hüvelyi úton szeretnék szülni a következőt: mennyi időt javasolt az orvosod a két szülés között?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bizony adtak oxit indításkor is! 36 hetes halott babát szültem 18 óra alatt simán, úgy hogy az előző szülésem császáros volt.
2014. nov. 11. 13:23
 12/15 AndreA2014 válasza:
Az elsőnél a köldökzsinor miatt császároztak.. Másfél év+1 nap múlva érkezett a világra a kistesó, programozott császár lett volna, 35.hétre jött (kora este hazaküldtek), reggel értünk be, nem volt idő előkészülni... Szerencsére senkinek semmi baja nem lett ! Csodás volt ezt is megélni, bár a császár miatt van bizonyos vizsgálat amit ilyenkor elvégeznek, ami nálam sokkalta nagyobb fájdalommal járt, mint a szülés !
2014. nov. 14. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én többnyire azt hallottam, 2 évet érdemes várni, de nem egy olyan esetet hallottam, hogy 2 éven belül (másfelet is meséltek!)minden gond nélkül megérkezett a tesó hüvelyi úton. Én a császár után pontosan 23 hónappal szültem rendesen, semmi probléma nem volt, a szülés után a heg vizsgálata sem okozott nekem problémát. Beavatkozás nem volt, mivel fáradt voltam, kitolás előtt kaptam vmi "energiabombát", de nemtom, mi volt az.. Gátmetszés sem volt, 1-2 kisebb repedést varrtak, arra vmennyire emlékszem, de a császár után ég és föld, hogy azonnal ültem, jártam, vígan ettem-ittam, stb., és velem volt a babám.. Úgy mindent összevetve (12 órás szülés + előtte 48 óráig jóslófájások, ami miatt egy percet sem aludtam!)életem legszebb élménye! Leginkább orvos-függő, én addig jártam a dokikat, amíg meg nem találtam az én csodálatos doktornőmet (már a 22. hét körül jártam)! Előtte az összes orvos csak csóválta a fejét, hogy császár után rendesen szeretnék szülni. Az én doktornőm azt mondta, a baba szívhangját kell ilyenkor jobban figyelni, mert az jelezheti, ha vmi nincs rendben pl. akár a heggel. Én még így is elég szabadon mozoghattam.. Kívánom, hogy sikerüljön! :-)
2014. nov. 17. 17:06
 14/15 A kérdező kommentje:
NAGYON köszönöm a sok információt, kedves utolsó! Megkérdezhetem a doktornőd nevét? Én is most egy doktornőt néztem ki, hogy érdemes lenne ismerkedni vele, sok jót hallottam róla, de minden tipp hasznos lenne a számomra, mert sajnos meglepődve tapasztalom, hogy nem minden orvos áll pozitívan a császár utáni hüvelyi szüléshez. Köszönöm a történeted, nagyon jó érzés volt olvasni, hogy mennyire szép élmény volt! :)
2014. nov. 17. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Ó, hogy én ezt a választ/kérdést miért nem kaptam meg akkor (9éve)…?

Remélem, megtaláltad anno az “igazit”.

Bárki is olvasgat e témakörben: az én doktornőm ma a “Szülni jó” csapat élén dolgozik, ez a honlap neve is. Szülés/szoptatás-felkészítést is tart!

A legjobbakat mindenkinek!

2023. nov. 7. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!