Akik császár után hüvelyi úton szeretnék szülni a következőt: mennyi időt javasolt az orvosod a két szülés között?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 10:02
1/15 anonim válasza:
2év 3 hónap volt a két szülésem között, nem volt fogadott orvosom, de hüvelyi szülés lett volna, nem az előző császár miatt lett császár a következő is.
2/15 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi, hogy írtál. Megkérdezhetem, mi történt, amiért a 2. is császár lett? Persze, csak ha nem érzed tolakodónak a kérdést.
2014. nov. 11. 10:14
3/15 anonim válasza:
Majdnem 3 év volt a két szülés között, a második is császár lett.
Megpróbáltuk, de a heg nem bírta. Nem repedt meg a burok, a baba feje nem volt beilleszkedve, nem lehetett burkot repeszteni, nehogy előre sodródjon a köldökzsinór.
4/15 anonim válasza:
Első vagyok,hiába vártunk nem indult be a szülé, oxitocint nem adhattak az előző császár miatt, burkot nem tudtak repeszteni,mert teljesen zárt voltam, ezért lett császár!
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindkét válaszadótól kérdezném: Hányadik terhességi hétig vártak és aztán hány órát adtak a császár előtt vajúdni?
2014. nov. 11. 10:27
6/15 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom (olvastam), hogy ilyen esetben is adható oxitocin, sőt eda is. Csak folyamatos szakemberi jelenlétet igényel a vajúdás.
2014. nov. 11. 10:28
7/15 anonim válasza:
Nekem 5 év telt el a kettő közt,mégis hegszétválásom lett, így az is császár. 40.héten.
8/15 anonim válasza:
Nálunk négy hónap híján 3év volt a két szülés között, nekem is azt mindta a dokim, h nem kaphatok oxit (nem is bantam) nekem erre az időre mondta, h igy belefér, szoval sztem olyan két és fél évet azért szeretnek "várni"viszont ismerek olyat, akinek másfél ev van a gyerekei között és azért valtott dokit,mert az tamogatta a termeszes szülést nála
9/15 anonim válasza:
Első vagyok, Én 53órát vajúdtam mire megcsászároztak, Reggel már fájásokkal keltem, 3-5-4percenként jöttek, de ezek elviselhetőek voltak,estére már erősödtek,de alig tágultam, éjjel nem tudtam aludni, másnap ugyanez volt bő másfél ujjnyira tágultam,kora reggel már 2ujjnyira tágultam így tudtak burkot repeszteni, a fájások rendszereződtek, nagyon kemények lettek, 6óra alatt kitágultam teljesen amikor beöltözött a szülésznő,hogy végre szülünk, jött a doki,megvizsgált majd közölte,hogy császár, műtétkor kiderült,hogy rosszul feküdt a baba,nem tudtam volna megszülni! Másodiknál nem indult be a szülés, 39hetesen befektettek és rá 4napra császároztak!
10/15 anonim válasza:
Oxi akkor adható, ha már beindult a szülés és esetleg gyorsítani kell. De indítani nem lehet vele.
Nálam spontán indult, hajnal kettő felé ébredtem 5 perces fájásokra, 5.16-kor kiemelte a doki a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!