35. héten vagyok, rettegek, mit csináljak?
Eddig nagyon jól elvoltam boldog kismamaként. Nem tudom mi történt egy hete elkezdtem szorongani, sírok elég sokat, izzad a tenyerem, egyáltalán nem tudok aludni. Túllennék az egészen - ilyen érzéseim vannak. Borzasztóan szégyellem magam emiatt. Van ezzel más is így? Már frontint adott az orvos, hogy ne boruljak ki teljesen.
Úgy érzem magam, mint egy 24 órás szolgálatos, hogy bármikor indulhatunk a kórházba.
Hát ez nagyon tetszik! Eredetileg én is dec. 10-re vagyok/voltam kiírva (az első uh alapján), erre ma kitalálta a dokim, hogy inkább dec. 15., pedig tuti, hogy elszámolt vmit, mert szerintem bőven dec. 10. előtt fogok szülni. (Pláne, hogy az összes többi uh szerint a kiírtnál épp egy héttel nagyobb a baba.) Na de mindegy.
Szóval nem, nem erősítette fel a tüneteimet, sőt, elsősorban arra használtam, hogy el tudjak aludni. Egyetlen hátulütője az volt, hogy ha este bevettem, reggel nehezebben ébredtem, de én egyébként is a nehezen ébredős fajta vagyok.
Szia. Szerintem ez teljesen normális!
Én vagy nagyon féltem, vagy ha "bátor napom" volt ( amikor kisbabás műsort vagy filmet néztem)akkor legszívesebben azonnal indultam volna szülni.
Szégyenkezni? Ugyan miért?? Egy teljesen új és eddig még nem tapasztalt helyzetben vagy. Fel a fejjel! Csak kövesd az orvos utasításait és akkor minden rendben lesz!
Én megbeszéltem a kisbabámmal, hogy mindent megteszek érte, de azért ő is segítsen egy kicsit, hogy mihamarabb találkozhassunk.
Most várom a 2.at, de őszintén bevallom, én még most is izgulok.
Szia
Én most szültem október 25.én.3. gyermekem,és az első kettőnél nem jött elő ilyesmi,de ennél a terhességnél a 35 héten nálam is lejátszódott pánikroham 1-2 hétig.a Frontint ne szedd,mert függőséget okoz,de a Sedativ Pc-t nyugodtan ajánlom.én is azt szedtem.nem lesz baj az eddig beszedett frontintól se,ne aggódj,csak inkább váltsd ki ezzel.ez is hatásos.
A Lánykám egészséges,könnyű 5 órás, vágás mentes relaxációs szülés volt,egy hang nélkül,pedig nem terveztem ilyesmit.így esett jól.
amit még ajánlok,ha pánikos vagy:NE OLVASS SZÜLÉSTÖRTÉNETEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nincs jó hatással,főleg az első terhességél amikor még nem tudod elképzelni mi hogyan lesz
és az elmaradhatatlan mondás:repülő fent,nőben gyermek bent még soha nem maradt!
ha meg félsz hogy beérsz e a kórházba,hát ott a 104 vagy a 112.ők ezért IS vannak.
próbálj pozitív lenni,hogy boldogan emlékezz vissza a terhességedre.és a babód is megnyugodhasson a pocidban
De aranyosak vagytok! Köszönöm! :)
Akkor ezek valahol teljesen normális érzések.
Mindenkinek könnyű szülést kívánok! :)
14es
pontosan.egyik napról a másikra elmúlik.sokat segít,ha elfoglalod magad,nem netezéssel,és némi csoki,nutella pl,mert endorfint szabadít fel.
Anyukám sztorija: ő a bátyámnál annyira félt, hogy nem mert bemenni a kórházba, mikor beindult a szülés. Hála nagyimnak aki szétparáztatta.
Aztán szülés után annyit mondott: csak ennyi?
NE OLVASS SZÜLÉSSZTORIKAT! Csak jobban parázol tőle, és amúgyis, a tiéd teljesen más lesz.
Nézz vicces filmeket, sok csoki, pozitív gondolkozás.
Sokan szeretik felfújni, de valójában nem nagy dolog. A neheze utána jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!