Mennyi az esélye, hogy az utolsó héten még fel tudok fogadni orvost?
Figyelt kérdés
A 9 hónap alatt SZTK-ba jártam terhesgondozásra egy tünemény orvoshoz. Úgy alakult hogy 1 hete be kellett mennem szülészetre ahol megtapasztalhattam hogy mekkora p-rasztok tudnak lenni az ügyeletes orvosok. Mivel nagyon megijedtem, és azóta jó nagy stresszben vagyok, azon gondolkodtam hogy megkérdezném ezt az orvost akihez eddig jártam hogy elvállalná-e a szülést. Szerintetek ez lehetséges vagy már hülyeség? Első szülés szóval nem igazán tudom hogy zajlik ez. Okt. 21-re vagyok kiírva.
Köszönöm a segítséget!
2014. okt. 13. 18:43
1/7 anonim válasza:
Ha végig hozzá jártál, egy kérdést megér, legfeljebb nem vállal. De akkor minél előbb kérdezd.
2/7 anonim válasza:
Ha vegig hozza jartal, siman fel lehet tenni a kerdest, hogy "Doktor ur, ugyan nem emlitettem eddig, de szeretnem ha on lenne jelen a szulesemnel. Megoldhato? "
4/7 anonim válasza:
ha nem, akkor: " és tudna esetleg vkit ajánlani?"
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget nektek! Elvállalta rögtön, úgy hogy megnyugodtam nagyon :)
2014. okt. 15. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!