Van egy lyukas fogam és a jövő héten vagy azután szeretnék menni dokihoz vele, de rettegek hogy fájni fog! Szerintetek nem kéne paráznom ennyire?
Érzéstelenítéstől semmit nem fogsz érezni
Addig csináltasd meg, míg nem olyan nagy a lyuk
Én holnap megyek, majd elmondom a friss élményt :D Amúgy 8 éve tömtek utoljára fogat nálam, 2 rendelőben, az első hely nem vált be (nem jött a fúróból víz, jól felszerelt társaság volt, de ez az elrettentő példája egy rossz kezelésnek), a 2. helyen már kapásból kértem az injekciót az előző helyen tapasztaltak miatt, de itt már tényleg nem éreztem semmit. A fúró hangja csak a borzasztó.
Remélem holnap a jobbik verzió lesz. Nekem hidegre érzékeny a lyukas fogam, de a doki szerint nem nagy a lyuk, van aki megérzi rögtön a fogán ha gond van, van aki nem.
Kihúzni biztos nem kell neked, az már végső verzió. Félni pedig mindenki fél (én valahányszor megyek gyomorgörcsöt kapok, már az időpont kérésnél is :D). De próbálj meg arra gondolni, hogy a fogaidra bizony szükséged van és nincs más aki tud segíteni, csak a fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!