Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerinted miért ilyen magas a...

Szerinted miért ilyen magas a császárarány manapság? Ha neked az lett, miért lett az? Mivel indokolták?

Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 11:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

nem kardoskodas de nem vagyunk se kenguruk se tepozarral nem szulettunk.

Emlosok vagyunk es elve szulunk huvelyileg.

Ha ez orvosi okokbol nem lehetseges vagy a baba mama veszelyben van na erre talaltak ki a csaszart!!!\]

Nem kivansagmusor mert siman bele lehet halni!!

2014. nov. 5. 20:27
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Idézek:

"Nem értem teljesen aki fájdalom szempontból egy kalap alá akarja hozni a kettőt.... Szültem így is, úgy is, és megszülni egy gyereket természetes úton iszonyatos, leírhatatlan fájdalmakkal járt. Ehhez képest később a császár műtéti sebe okozta fájdalom kismiska volt, sőt nekem a lábadozásnál is a természetes szülés volt a rosszabb, számomra az első szüléssel járó gátseb több kínt okozott 2-3 hét alatt,, mint a császár sebe. Az első napok égő fájdalmas pisilése se volt semmi, nem lehet a gátsebet ebből kihagyni. Az első nap kb. ugyanolyan fájdalmakkal járt mindkét esetben, a gyerek világrahozatala viszont ég és föld a császár javára. Bocs a természetesség hívőktől. Én egyébként nem választottam, hanem muszáj volt, de ma már választanám is, ismerve a történteket."

2014. nov. 5. 20:30
 33/36 anonim ***** válasza:
60%
Egy mandulaműtétbe is bele lehet halni.
2014. nov. 5. 20:30
 34/36 anonim ***** válasza:
61%
"36 órás vajúdás és szanaszét szakadás után na meg miután a fogadott orvosom felelőtlensége miatt majdnem elvéreztem a szülőágyon, továbbá mivel már 4 hónap lassan eltelik de férjemmel még mindig nem tudok együtt lenni mert rohadtul fáj, így úgy gondolom vagy nem lesz több, vagy ha rendbe jövök odalent valaha vagy rendbe tesznek, akkor kövi császár lesz... bár ha továbbra sem javul a helyzet (jó lett volna ha a doki nem kapkodja el a varrást mivel neki "tanfolyamra" kell mennie és nem varr még szűkebbre mint amennyire amúgy is voltam) akkor meg kb mindegy mert rosszabb már nem lehet, csak ha akkor már tényleg ott maradok. Akkor viszont már nem csak a férjem hagynám magára ha velem történne valami... át kell gonsolni, mit kockáztatunk "
2014. nov. 5. 20:33
 35/36 anonim ***** válasza:

"Én természetes módon szültem, iszonyatos fájdalmakkal, gátmetszés volt, repedtem is, sírtam, nem tudtam pisilni, kakilni, míg a császárosok, akik egy időben "szültek" velem, már másnap rohangáltak tök lazán. Szeretnék még egy babát, de sima szülést nem vállalnám be újra."

Innen szemezgetek: [link]

2014. nov. 5. 20:34
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Sürgősségi császárom volt, szerencsére. 4-szer volt rajta a zsinór, ha megpróbálom megszülni természetesen, a szülést sem éri meg.

Én speciel nagyon jól voltam utána. Pár órára rá már egyedül tusoltam, másnap már elmentem a büfébe kávéért. Nyilván nem vagyunk egyformák, de ez is igazolja,hogy nem mindenki "hal" bele a császárba sem.

Most tervezzük a tesót, és sokat gondolkodtam,hogy hogy szeretnék szülni. Már,ha lehet majd beleszólásom. Még nem döntöttem, nyilván a dokin is múlik, de nem ijednék meg még egy császártól sem!

2014. nov. 7. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!