Szerinted miért ilyen magas a császárarány manapság? Ha neked az lett, miért lett az? Mivel indokolták?
Azt, hogy miért ilyen magas, nem tudom, annyira nem ástam még bele a témába magam.
Nekem toxémiám volt. 35. héten kórházba kerültem, a babám alig mozgott.
Bármelyik pillanatban ott volt, hogy beindítják, de nagy nehezen kivárták a 37. hetet, éjfélkor beindították.
Lassan tágultam, értelmetlen lett volna várni, mivel a baba tényleg alig mozgott, plusz a korához képest kisebb is volt. A vérnyomásom meg az egekbe.
A doki úgy jött be 13 óra után, hogy ha várnánk még 1-2 órát a baba és én is kárát látnánk így megcsászároztak.
2200grammal és 47 centivel született a kislányom.
Azert, mert az orvos biztosra akar menni, nem akar pereskedni, plusz sok no betegesen fel a szulestol es emiatt leblokkol a teste es surgossegi csaszar kell, vagy eleve megfizeti a magaorvost erte.
Nekem tulhordas, fajasgyengeseg, mekoniumos magzatviz miatt lett az a vege. Az orvos egyebkent kikerte a velemenyemet, hogy akarok e meg varni x orat vagy sem.
indított szülésem volt, téraránytalanság miatt lett császár, hiába tágultam ki, a medencén nem fért volna át a feje. én elfogadtam, és feldolgoztam az orvosom döntését, megbízom benne, nyilván nem ok nélkül császározott, 6 óra vajjúdás után neki is egyszerűbb lett volna ha csak kipottyan.
szerintem azért választják a császárt mert félnek a szüléstől, pár ismerősöm legalább is császárral szeretne emiatt szülni, hiába mondom hogy a felépülés horror a császár után.
Én a kisfiamnál 2 hét túlhordás és 12 magzatvízvizsgálat után is csak 1 ujjnyira voltam kitágulva. Kisfiam nagy babának ígérkezett és faros is volt, így császároztak.
2. terhességemnél harántfekvéses volt a baba, hiába merült fel a természetes szülés gondolata, programozott császárral született.
3. gyermekemnél már nem volt kérdéses a műtét, sok minden indokolta: előzetes császárok, hpv-t találtak nálam a terhesség alatt, méhszájat fedő placenta és szintén faros fekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!