Szerinted miért ilyen magas a császárarány manapság? Ha neked az lett, miért lett az? Mivel indokolták?
Van fogalmam, mert császáros voltam 8 hónappal ezelőtt.
Másodszorra is ezt fogom kérni.
Amúgy nem az én döntésem volt, még egyszer leírom, meszes volt a méhlepény (a szülésznő a végén azt mondta, hogy ilyen "ronda" lepényt ritkán látott, csoda, hogy eddig húztam vele), és a doki nem akarta megkockáztatni, hogy emiatt gond legyen. 35.héttől naponta nst-re és uh-ra jártam, 38-hétig ki tudtuk végül húzni.
És lombik volt, annál alapból jobban szeretik a császárt. Azt mondta, ez a gyerek túl "drága" volt ahhoz, hogy esetleg valami gond legyen vele, éveket vártunk rá így is.
És mivel maximálisan megbízom az orvosomban, elfogadtam a döntését.
Császár közben meg ki kellett venni a jobb petevezetékemet, olyan összenövéseim voltak, az 5 évvel ezelőtti méhen kívülim utóhatásaként.
Szóval nagyon jó, hogy így döntött, örökké hálás leszek neki, és ha testvért szeretnénk, már alapból császárt szeretnék megint.
"ha testvért szeretnénk, már alapból császárt szeretnék megint."
Erre válaszoltam, hogy a te döntésed. A lombik babák pontosan ugyanolyan babák, mint akármelyik másik, pont ugyanolyan értékesek is, és pont annyira semmi köze a fogantatás körülményének a szülés módjához. A meszes lepény más kérdés, természetesen. A legfontosabb, hogy te elégedett vagy a szüléseddel és mindenki jól van.
Igen ez igy van
Csak akkor nem leszel halas ha ez miatt a kovetkezo terhessegnel szetreped a heged es belehalsz
A hegszétválás esélye extrém alacsony, a császárok okozta szövődményeké meg gyakoriak, mindez számokban:
Sajnos mar lattam 2. terhessegnel a 34 heten hegrepedest a baba belehalt az anya is majdnem.
oTt voltam mikor a 3 gyerekek 3. csaszaros anyuka mutet utan az orzoben fejfajasra panaszkodott majd egy sec belul megallt a szive hiaba volt a legjobb heleyen meghalt ruiteremboliaban 3 arva utana.
Lattam mar csaszar kozben olyan verzest hopgy embolisatio ellenere a mehet kellett kivenni.
Volt olyan kismamahoz szerencsem aki csaszar utan a kovetkezo terhessegnel a lepenye atnott a hegen es belenott a holyagba a belekbe sajnos mehet kivettek es dupla stomat kapott.
sokasozt talalkoztam sec meddoseggel csaszar utan.
Persze, ha meg kisétálunk az utcára, a fejünkre eshet egy virágcserép.
Én meg láttam olyan gyereket, aki elakadt a szülőcsatornában és jelenleg 11 évesen egy 2 éves szintjén van sajnos, örökre a szülei gondozására szorul.
Van olyan ismerősöm, akinek annyira fájt sima szülés után a hüvelye, hogy nem élt szexuális életet a férjével, vagy csak ímmel-ámmal, el is váltak.
A barátnőmnek akkora gátmetszést vágtak a fenekéig, hogy a mai napig fáj neki, érzi, pedig tizenéves a lánya.
Rémsztorikat mindenki tud pro és kontra.
Mindegyik rizikós, mindegyiknél adódhatnak gondot, semelyik sem fekete vagy fehér.
De nem értem, mire jó ennyire kardoskodni a császár ellen. Oké, örülsz, hogy Neked nem az volt, én meg örülök, hogy igen és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!