Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki már átesett faros baba...

Aki már átesett faros baba külső megfordításon. Hogyan kell elképzelnem? Sikerült? Nem volt probléma?

Figyelt kérdés
A dokim említette, hogy az István kórházban szokták. Vannak érvek, ellenérvek. Azt már eldöntöttük, hogy legalább megnézettjük, hogy egyáltalán lehetséges-e, és ennek függvényében döntünk. Nem ragaszkodunk hozzá mindenáron.

2014. okt. 24. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2014. okt. 24. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer azt hallottam, hogy egy dokinak az az ötlete támadt, hogy hangos rockzenét játszott oda, ahol a gyerek feje volt. Ahogy próbált attól távolabb kerülni, megfordult. Nem tudom, legenda-e vagy komoly.
2014. okt. 24. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
És ha a nyakán van a köldökzsinór (mint anno nekem többszörösen,és amiatt nem fordultam be,mert nem tudtam) akkor ha megfordítják,megfulladhat.Ér ennyit egy természetes szülés? Én hüvelyen keresztül szültem,de szerintem nem.
2014. okt. 24. 23:45
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Mint említettem, tisztában vagyok az előnyeivel és hátrányaival. Ezeket a cikkeket, fórumokat, videókat már én is átrágtam. Ezért is voltam kíváncsi azoknak a véleményére, akik ezen átestek, vagy próbálkoztak. Az, hogy megnézetjük, hogy egyáltalán miért nem akar megfordulni, még nem kockázati tényező. Ott még mindig mondhatunk nemet.

Tapasztaltaktól:

Előtte megnézik (megtudják-e nézni) a köldökzsinór hosszát, illetve hogy nincs-e a nyakán? A magzatvizem átlagos mennyiségű. A pocakom előre csúcsos, bár ez lehet azért van, mert így csücsül. Azt tudom, hogy utána is nézik a szívhangot, és uh is van. Mennyi ideig történik a megfigyelés?

2014. okt. 25. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia :)

Lehet hülyeség de én azt hallottam hogy a babák a fejüket mindig a meleg részhez rakják. Ezért vizezz be hideg vizzel egy törölközőt és tedd a hasad tetejére, a másik törölközőt melegvizzel vizezd be és tedd a hasad aljára :)

Nem biztos hogy beválik,de egy próbát megér és nincsen benne semmi kockázat :)

Üdv. 35hkm

2014. okt. 25. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem még mindig faros a babám és beszéltünk róla a dokimmal,hogy mivan ha nem fordul be. Azt mondta akkor császár kiírt nap előtt egy két nappal. Rákérdeztem erre a fordítós dologra kívülről,mire azt mondta elfehéredve,olyat a Bajcsyban mi nem csinálunk egyéb okokból..

Úgyhogy kihagyom :)

32hkm

2014. okt. 25. 17:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a belinkelt cikkek hozzászólásait, és azoknál, akiknél megfordították a babát, nagyon soknál aznap vagy 1-2 napon belül megindult a szülés.

Szerintem nem normális dolog így beleavatkozni a természetbe, és ahogy sokan írták, nagyon fáj. Nézni is borzasztó volt a videókat....

2014. okt. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!