Mivel lehet segíteni hogy a szülés beinduljon?
Várd a hideg frontot! Velem az végzett. Én előre szóltam az orvosomnak kedden, hogy csütörtökön szülni fogok, mert jön a lehülés, mire kinevetett. Csütörtökön hajnalba, mikor rátelefonáltam, hogy elfolyt a magzatvíz, nem győzte kapkodni a fejét, és azt mondta viccelődve, hogy boszorkány vagyok. Így jött a lányom a 38. hétre, 3200 g-mal.
Üdv, 8 hetes anyuka
Szia.Nem akarlak elkeseríteni,de nekem egyik sem segített.Sőtt 40.-ik hét után 5 oxitocinos infúziót kaptam a kórházban,arra se történt semmi végül császár lett mert belázasodtam.40+9 napra született a kisfiam.
De ez mindenkinél más.
Meleg (nem forró) fürdő, séta, szex, van valami fűszeres ital is fahéjjal, szegfűszeggel, vagy egy marék testápolóba 1 csepp fahéáj illóolajat a pocira kenni.
A mellbimbó ingerlése is oxitocin-termrlődést vált ki, ezt használják ki az EST (emlő-stimulációs teszt) nevű procedúránál. Nekem az első szülésemet egy ilyen vizsgálat indította be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!