Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerinted miért szül ennyi...

Szerinted miért szül ennyi sztár császárral?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben egy csomó sztár császárral szült: Hujber Feri Cintiája, Mádai Vivien, Fésűs Nelly, Harsányi Levente felesége és egy csomó mindenki most nem sorolom fel.

Mindig elolvasom a bababummos cikkeket a neten, és szinte mindenki egytől egyig császáros. Szerinted miért van ennyi császár?

2014. okt. 14. 13:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van 49-es. Bár fájásaim nem voltak és a szülés sem haladt előre.:)
2014. okt. 16. 15:19
 52/63 anonim ***** válasza:
94%

Ugyan, 51-es olyan nincs. Csak ki kellett volna várni, hogy a belső női erőd felébredjen.

Nagy kár, hogy manapság a szülés arról szól, hogy egészséges baba legyen a vége, nem pedig arról, hogy a nőnek szülés élménye legyen, ugye?

2014. okt. 16. 15:37
 53/63 anonim ***** válasza:
81%

42-es! Nyilván az anyám is hazudott, amikor elmesélte, hogy csütörtökön napközben elfolyt a magzatvize, és szombat reggel úgy passzíroztak ki belőle, mert már nem volt szívhangom. Előtte persze kézzel tágították, mert a két és fél nap alatt egyáltalán nem tágult, de a te olvasatodban nyilván akkor fájdalmat sem érezhetett, hiszen a vajúdást hivatalosan 3 cm tágulástól számolják. Na az ő szülésznőjének kb. annyi agya lehetett, mint neked, mert amikor már tolófájásai voltak, elhajtotta a francba, hogy ha az lenne, nem így nézne ki. Az, hogy végül egyikünk sem halt bele, és én nem lettem retardált az oxigénhiánytól, csak a jóistennek köszönhető. Az meg, hogy az anyám soha többet nem szült gyereket, az idióta szülésznőnek, meg a császárt mellőző nőgyógyásznak.

Kérdező, te meg szégyelld magad, hogy azért, mert viszonylag könnyebb szülésed volt, veszed a bátorságot, hogy leéletképtelenezd azokat, akik nem voltak ilyen szerencsések. Inkább légy hálás a jó sorsodnak, és érezz együtt azokkal, akik nem olyan életképesek, mint te.

2014. okt. 16. 16:17
 54/63 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy tényleg beindult volna.. :D De hát most már mindegy.. Bár ezek után én nem tudom hova tartozok a kérdező által, mert azért volt két természetes szülésem.. Remélem akkor életképes vagyok.. :D

Valóban nagy szerencséje van a kérdezőnek, hogy nem alakult rosszra a helyzet. A felsoroltak között van olyan, aki vajúdott és csak utána császározták. Hát gondolom Ők nem azok akik könyörögtek a császár miatt, hanem indokuk volt. Remélem nem kerül ebbe a helyzetbe a kérdező és sose éli át azt, hogy készül valamire, élete legszebb pillanata kéne hogy legyen és akkor szólnak, hogy baj van. Mellesleg ezzel a hozzáállással nagyon sok nőben kisebbségi érzést kelt a kérdező. Én szerencsére nem veszem magamra, de nagyon sok nő van aki pont ezek miatt éli meg rosszul a császárt, mert lenézik. Ahelyett, hogy örülne a babájának azt kell hallja mindenhonnan, hogy na még megszülni sem tudta. Legalább a nők érezzék már át a másik nő érzéseit.

2014. okt. 16. 16:51
 55/63 anonim ***** válasza:
53, ilyen nálunk is volt a családban, annyi különbséggel, hogy a tolófájásokra azt mondta az orvos, hogy ki lehet bírni, hogy nem nyom, és felfeküdt a mellette lévő ágyra aludni, addig is míg, tágul valamit.
2014. okt. 16. 17:12
 56/63 anonim ***** válasza:

"Mellesleg ezzel a hozzáállással nagyon sok nőben kisebbségi érzést kelt a kérdező."

Az is a lényeg. Csak nem mondja ki nyíltan. De az egész lényege, hogy bezzeg ő, bezzeg ő életképes, bezzeg bezzeg. Nyilván nem is ért hozzá, meg másban nem is jobb másnál, így aztán ebbe kapaszkodik szegény. Na hát istenem, legyen vele boldog.

2014. okt. 16. 17:15
 57/63 A kérdező kommentje:

én nagyon sajnálom, hogy ennyire félreértelmezik, kiforgatják egyesek, amiket leírtam. nem tudom mi teszi ezt a nőkkel, hormonok? :)) biztos nehéz érzelmek nélkül, ésszel megélni egy császárt vagy egy természetest is..

maradjunk annyiban, hogy összefoglalom objektíven az eddig leírt tényeket:

- a kórházakban 50 % körül mozog a császár arány

- ezzel szembe a sztárok között szerintem jóval több a császáros

- aki 8ból 7 császárt normálisnak talál, az még az országos átlagot sem éri el

- számomra sztárságtól függetlenül, aki szerint a császár az evidens és a tökély, utána meg szidja azt, aki természetesen szült, az magába keresse a hibát.. a félelmeiben, a nem létező nőiességében (egy nőnek azért adatott méh, hüvely, mell, mert ezeknek a szexualitáson kívül más funkciója is van..)

- mint írtam Ima May Gaskin világhírű dúla központjában a nők 98% természetesen szüli gyermekét, kiváló egészségügyi mutató vannak a gyerekeknek, anyáknak, aki ezt nem hiszi OLVASSA EL könyvet!

- én nem a császárt ellenzem, sőőt.. én is azt gondolom, hogy vannak indokolt esetek

- az eredeti kérdés a sztárokról szólt, de tulképp sokan írtak a kérdésre választ

- nem utolsó sorban: mindenkinek van esélye fel,dolgozni a saját történetét! a vbac segítéségével császárosok is élhetnek át természetes szülést

- igen, boldog voltam, vagyok és leszek, hogy szülhettem normál úton, nem fogom másképp érezni, azért mert más megcsászároztak bemesélt dumával.

- én a természetes dolgokban hiszek: szülésben, szoptatásban, hordozásban, de nem észnélkül, az én gyerekem is kapott már tápszert és ült babakocsiban

és legvégül.. találja meg mindenki az egyensúlyt, a harmóniát az anyaságban! :)

2014. okt. 16. 21:26
 58/63 anonim ***** válasza:
67%

"a sztárok között szerintem jóval több a császáros "

Szerinted? És a Móricka szerint?

2014. okt. 16. 21:37
 59/63 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy ezt nem tudom tudományosan alátámasztani :)))
2014. okt. 16. 21:57
 60/63 anonim ***** válasza:
30-as vagyok,leirtam a szülésem történetét és ezért lepontoztak... Ez a téma eléggé elfajúlt!
2014. okt. 17. 00:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!