Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van köztetek olyan, akinek a...

Van köztetek olyan, akinek a háziállata (kutyája, macskája) megérezte, hogy szülni fogsz?

Figyelt kérdés
Állítólag a macskák megérzik az ilyen dolgokat...
2014. okt. 11. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen és meg is bökdösött, hogy húzzak a kórházba mert jön a baba!
2014. okt. 11. 22:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Nyilván mind megérzi - mást is - csak nem mind jelzi.
2014. okt. 11. 22:25
 3/15 anonim ***** válasza:
17%

van köztünk olyan, aki ezt hiszi a szemét macskájáról

okosak,ravaszak ezek az állatok és kétszínűek ha akarnak(macskák)

sokszor felvettem terhesen pihent a hasamon, de sokszor megfájdult, ahova lépett, jajgattam, érdekes, egy idő múlva megtanulta, hogy kerülnie kell, ne ugorjon fel, mert nekem az érzékeny. de egyszer amikor hangosan beszéltem (telon nem hallottak)gondolom a hangerőmtől bedühödött, vagy nem tudom, de akkora erővel ugrott a hasamra, hogy szerintem akkor repedt meg a magzatburok, utána meg hátat fordított mindig, még nekem kellett volna őt kiengesztelni!!!

totál nem érzik, hogy baba jön!

2014. okt. 11. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém mindig a hasamon aludt, amikor már nagyon kényelmetlen volt, mert nőtt a hasam nagyon, akkor csak a két mancsa volt a hasamon mindig.

Szülés előtt két héttel állandóan a párnámról kellett elhajtani és a lábamhoz költözött le. Nem tudom, ez megérzés volt e, de szülés után visszaköltözött a hasamra.

2014. okt. 11. 22:44
 5/15 hosszúhajú ***** válasza:
3. nem lehet hogy féltékeny volt?
2014. okt. 11. 22:49
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

szerintem csak annyi jön le nekik, hogy van egy gyenge pontja az embernek, amivel ha kedve tartja, vissza is él.

hatalmat szerez feletted. ennyi. és nem baba, meg miegyéb..

2014. okt. 11. 23:06
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
a kutyák inkább érdekesek, hallottam olyat, hogy valaki ágyban álmában meghalt,a kutya nyüszíteni kezdett, erre ébredt a párja..
2014. okt. 11. 23:07
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk van egy nyuszink. Buta állatoknak tartják őket. Pedig szerintem érzi, hogy baba jön. A férjemhez húzott mindig is, az ő lábához bújt inkább, őkörülötte ugrált,hozzá ugrott fel a fotelba, amikor tévéztünk. Aztán amióta terhes vagyok, jön utánam állandóan, felugrik mellém az ágyra és odabújik a hasamhoz. Mióta érezhetően mozog is a baba, azóta néha nyalogtaja is a hasam. szerintem érzi, hogy van odabent valaki. még van 3 hetem a kiírt időpontig. Hát remélem majd valahogy jelez a kis szőrmók, ha megérzi, hogy elindult a "testvére" kifelé :)
2014. okt. 11. 23:09
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a kutyám érezte amikor a nővéremnél az éjszaka megindult a szülés. Nővérem akkor itt volt nálunk amikor már közeledett a nagy nap, mert a kórház innen csak egy saroknyira volt, ő lakhelye meg legalább 30 percre volt innen, meg a párja akkor éjjeles volt akinek a munkahelye szintén itt volt nem messze, ezért is maradtunk annyiba hogy itt alszik a tesóm szülésig mert ha beindulna ne kelljen a párjának azért hazaautóznia mert oké a munkahelyét azonnal elhagyhatta ha ment a telefon hogy érkezik a baba de hogy megkímélje magát 30 percnyi vezetéstől oda aztán vissza, és ne húzzák az időt ezért is lakott itt addig a nővérem a másik szobába. A kutyám az alsó szinten a konyha és az előtéri részen aludt mindig, én már ébren voltam mert hajnali 4 kor keltem fel akkor mert 5 kor indultam dolgozni, és nem sokkal hajnali 4 óra után a kutyám hirtelen nyüsszögni kezdett, és ugatni és folyamatosan nézett fel a lépcsőn, kb 3 perc után elindultam felfelé megnézni mi van, és akkor ébredt meg a nővérem hogy elkezdődtek a fájásai, a barátnőm egyből telefonált a férjének hogy itt az idő, én meg a tesómat vittem gyors az autóba és vittem is a kórházba, a cuccait meg a férje hozta aki gyors hazaugrott értük mert azthitte még itthon van de én közbe már bevittem és a barátnőm is akkor akarta motorral feldobni ide. De a kutyám megérezte a dolgot, a tesóm mg javában aludt, de a kutya már jelzett hogy valami lesz. Ezért is indultam felfelé, és mire felértem a lépcsővel szembe volt tesóm szobája résnyire nyitva volt az ajtó és akkor hallottam hogy felébredt és szólt hogy itt az idő mert látta hogy ég a villany.
2014. okt. 11. 23:23
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

3.minek tartod a macsát, ha ennyire utálod???

Nem gondolod, hogy érzi ezt az utálatot?

2014. okt. 12. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!