Van köztetek olyan, akinek a háziállata (kutyája, macskája) megérezte, hogy szülni fogsz?
van köztünk olyan, aki ezt hiszi a szemét macskájáról
okosak,ravaszak ezek az állatok és kétszínűek ha akarnak(macskák)
sokszor felvettem terhesen pihent a hasamon, de sokszor megfájdult, ahova lépett, jajgattam, érdekes, egy idő múlva megtanulta, hogy kerülnie kell, ne ugorjon fel, mert nekem az érzékeny. de egyszer amikor hangosan beszéltem (telon nem hallottak)gondolom a hangerőmtől bedühödött, vagy nem tudom, de akkora erővel ugrott a hasamra, hogy szerintem akkor repedt meg a magzatburok, utána meg hátat fordított mindig, még nekem kellett volna őt kiengesztelni!!!
totál nem érzik, hogy baba jön!
Az enyém mindig a hasamon aludt, amikor már nagyon kényelmetlen volt, mert nőtt a hasam nagyon, akkor csak a két mancsa volt a hasamon mindig.
Szülés előtt két héttel állandóan a párnámról kellett elhajtani és a lábamhoz költözött le. Nem tudom, ez megérzés volt e, de szülés után visszaköltözött a hasamra.
szerintem csak annyi jön le nekik, hogy van egy gyenge pontja az embernek, amivel ha kedve tartja, vissza is él.
hatalmat szerez feletted. ennyi. és nem baba, meg miegyéb..
3.minek tartod a macsát, ha ennyire utálod???
Nem gondolod, hogy érzi ezt az utálatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!