Volt valakinél olyan, hogy miután megszült, teljesen közömbös lett utána az addig dédelgetett háziállata iránt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:31
1/22 anonim válasza:
Én ugyanúgy szeretem a kutyám, de szerintem nem is normális dolog hirtelen közömbössé válni és teljesen elhanyagolni az addigi kedvencünket.Ott valami gond van.
2/22 anonim válasza:
hát nálam valami hasonló van sajnos,meg is vagyok lepődve,mert nagy kutyás vagyok.Azt nem mondom,hogy teljesen közömbös vagyok,de messze nem olyan fontosak most már a kutyáim mint eddig.Én ezt soha nem gondoltam volna magamról,kipateroltam őket a kertbe,pedig eddig bent laktak.
3/22 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Van 2 kutyusunk, akiket imádok! De amióta megszületett a lányom, mintha nem jutna elég szeretet a kutyusoknak :( és ezt érzik is. Pedig amikor alszik a baba, próbálok velük is foglalkozni. De valahogy nem olyan az egész, mint régen.
4/22 A kérdező kommentje:
nem hanyagolom el teljesen,természetesen ugyanúgy ellátom.azért jó tudni hogy nem vagyok ezzel egyedül...
2013. jan. 3. 20:26
5/22 anonim válasza:
Én amikor terhes lettem onnantól kicsit távolság tartóbb lettem a kutyámmal.Ugyanúgy szeretem meg minden,csak előtte elég durván játszottunk (kék zöld folt voltam játék után) és nem akartam a játék miatt veszélyeztetni a babám.Szegény megsínylette kicsit ha rám akart ugrani és rászóltam nem szabad,de megértette,(azóta is mindenkire ugrál a családból csak rám és a fiamra nem).Főleg most hogy lassan játszótársra lel a fiamban.
6/22 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy például aki a benti kutyáit kirakta a házból, az miért nem gondolt bele, hogy azok a szerencsétlenek nem értik, hogy hirtelen miért lettek száműzve az otthonukból. Attól, hogy gyereke lesz az embernek, még nem kell szívtelenné válni az állataival. Soha nem lennék képes ilyet tenni komoly ok nélkül a kutyámmal. Mikor megvettem felelősséget vállaltam érte és ehhez én tartom is magam. Lehet nyugodtan lepontozni.
7/22 A kérdező kommentje:
...gondolom nem ok nélkül tette.mikor egy baba elkezd kúszni,mászni a földön,nagyon nem mindegy hogy megeszi-e a kutya-macskaszőrt a földről.ebben az esetben a baba egészsége fontosabb úgy gondolom,(legalábbis egy felelősségteljes szülő így gondolkodik) mint az hogy a kutya nem érti miért kell kimennie.de nem kell senki felett pálcát törni,a mi kutyánk,macskánk sem jöhet fel már ágyra,sőt az emeletre sem,megtanítottuk vele hogy változás van,és nem szenved hiányt ettől függetlenül.Nekem már nincs annyi időm velük foglalkozni mint mikor még 0/24 órában velük voltam.Ilyen ez ha szülő lesz az ember.
2013. jan. 4. 17:12
8/22 anonim válasza:
Én ugyan úgy szeretem Őket,sőt a kisgyermekem is nagyon szerei Őket.
Az aki kizárja a kutyát macskát ,elég ostoba.Tisztán kell tartani.Olyan nincs hogy nincs ideje.
9/22 anonim válasza:
El kellett volna gondolkozni mielőtt megvettetek egy állatot, hogy tudjátok-e vállalni a felelősségteljes gondozását hosszú évekig. Gondolom tudtátok, hogy gyereket akartok. Egy állat nem plüssjáték, hogyha megunjátok,mert szültetek egy gyereket akkor kirakjátok. De addig jó volt, hogy ott volt veletek, ugye? Tisztán kell tartani és a gyereknek nemhogy baja nem lesz tőle, de csak előnyére válik, ha egy állattal szocializálódik. Nekem is van gyerekem is, kutyám is és felháborító és ostoba viselkedésnek tartom, amiket itt leírtatok.
10/22 anonim válasza:
5-ös vagyok
Az én kutyám kinti és ugyanúgy szeretem csak nem ugralhat rám/ránk.Ennyi változott semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!