Reggelre látványosan lejjebb ment a hasam, mennyi lehet még a szülésig? Vagy változó? Ti mennyivel utána szültetek? Első baba.38+5 hkm
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 20:50
1/6 anonim válasza:
Nekem már a 32 héten lejjebb ereszkedett a hasam,34 héten eltorzult az arcom.A védőnők mondták is hogy lehet hamarabb babázok mint gondolnám.Ehhez képest 40+2-re szültem :D
2/6 anonim válasza:
Első babával nekem nem ereszkedett sehová. Mondta is a szülésznőm NST-n, hogy nagyon fent van ez még, nem lesz itt szülés egy darabig. Na aznap éjjel indult a szülés.
Második babával 2 héttel szülés előtt megereszkedett. Onnan tudtam biztosra, hogy 20 percenként jártam wc-re napközben, éjjel óránként, és végre kaptam levegőt, a tüdőm kissé felszabadult.
A harmadiknál akkora nagy hasam volt, hogy fogalmam nincs, ereszkedett-e, jól túlhordtam a babát.
Ja, első két baba 38-on született.
3/6 anonim válasza:
Nekem is elég hamar megereszkedett a hasam,uh.-os orvos,szülésznő mind azt mondta,max. 36.hétig fogom húzni.Ebből lett 42.hét inditással.
4/6 anonim válasza:
Nekem nagyon leereszkedett. Masnap szultem, 36+5 naposan.
5/6 A kérdező kommentje:
Húú, akkor ez elég változó, nem nagyon lehet rá alapozni, ahogy látom.. :) Azért köszönöm a válaszokat! :)
2012. dec. 31. 09:19
6/6 anonim válasza:
hát nem akarlak elkeseríteni,de nekem pl. már 36 hetesen azt mondták,hogy húúú biztos előbb jön,mert már mennyire lent van a pocak...hát megsúgom,hogy holnap töltöm a 40.hetemet és még csak egy halvány szellő sem utal arra,hogy ki akarna bújni a bébikénk... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!