Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinél olyan, hogy...

Volt valakinél olyan, hogy miután megszült, teljesen közömbös lett utána az addig dédelgetett háziállata iránt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Javítok, konkrétan a Kérdező és a kutyáit kizáró kedves hölgy viselkedésére és gondolkodásmódjára gondoltam az előző hozzászólásomban.
2013. jan. 4. 21:07
 12/22 A kérdező kommentje:
egyiket sem vettük.mindet befogadtuk.az én állataim is bejöhetnek,csak az emeletről elől lettek lezárva.szerintem az a felháborító,hogy véleményt alkottok úgy,hogy nem is láttok bele igazából a családok életébe.mellesleg unokatesóm pedig süketen született,az orvosok szerint a macska miatt.pedig náluk tisztább család kevés van.a kérdésem nem arra vonatkozott hogy ki honnan tiltotta ki az állatokat.
2013. jan. 4. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Akár vetted, akár befogadtad, a lényegen nem változtat. Most, hogy már gyereked is van, meguntad, közömbös lettél iránta (Te írtad). Ezt egy állat nagyon is megérzi. Neked nem való kutya, sem semmilyen állat. Kár, hogy későn derült ki. Szomorú, milyen hálátlan tud lenni egy ember a korábbi kedvencével.
2013. jan. 4. 21:32
 14/22 A kérdező kommentje:
lehet.de remélem hogy ez csak átmeneti,és a hormonok okozzák.azért kérdeztem hogy volt-e így valaki...az meg hülye megállapítás hogy meguntam,14 évig nevelgettem a cicát,9 évig a kutyát,nem meguntam,csak már nem olyan az egész.szégyen nem szégyen,ez van.
2013. jan. 4. 23:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Reméljük tényleg csak a hormonok.Ha nem, akkor tényleg szégyen.Szia.
2013. jan. 5. 08:11
 16/22 A kérdező kommentje:
akkor az.nem izgat!:-)
2013. jan. 5. 11:47
 17/22 anonim ***** válasza:

lehet.de remélem hogy ez csak átmeneti,és a hormonok okozzák.azért kérdeztem hogy volt-e így valaki...az meg hülye megállapítás hogy meguntam,14 évig nevelgettem a cicát,9 évig a kutyát,nem meguntam,csak már nem olyan az egész.szégyen nem szégyen,ez van.

Én vagyok aki a kutyáit a kertbe rakta.

Totál ugyanezeket érzem,azon gondolkoztam,hogy hormonális-e,meg,hogy szégyen vagy nem,de akkor is ez van.Nekem is mindig volt kutyám,az előzőek is nálam élték le az életüket,úgyhogy nem vagyok egy megunós-kidobós.

Egyébként a kutyáim nem szenvednek a kertben,főleg,hogy a férjem kilobbizta,hogy éjszakára beengedjük őket az előszobába.

De beljebb nem jöhetnek,mert egyrészt mindent fertőtlenítek orrba-szájba a baba miatt,másrészt meg még nem engedtem őket a gyerek közelébe,mert féltem.Nem mintha agresszorok lennének a zebek,de nem tom,hogy nem féltékenyek-e,én meg extra parás vagyok.Bár tényleg szelíd ek...

2013. jan. 5. 13:17
 18/22 anonim ***** válasza:
szelídek :)
2013. jan. 5. 13:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Csak egy jótanács és meg ne sértődj utolsó. Ne fertőtleníts állandóan,mert így lesz beteges később a babád. A kutyáitokkal meg igazából úgy bántok, ahogy akartok, a Ti állataitok, csak mindig emlékezzetek arra, hogy Ti mennyi szeretetet és hűséget kaptatok már tőlük.
2013. jan. 5. 15:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Jobbat tenne a babának az egészségesen tartott kutya macska,mint a fertőtlenítés ....
2013. jan. 5. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!