Volt valakinél olyan, hogy miután megszült, teljesen közömbös lett utána az addig dédelgetett háziállata iránt?
lehet.de remélem hogy ez csak átmeneti,és a hormonok okozzák.azért kérdeztem hogy volt-e így valaki...az meg hülye megállapítás hogy meguntam,14 évig nevelgettem a cicát,9 évig a kutyát,nem meguntam,csak már nem olyan az egész.szégyen nem szégyen,ez van.
Én vagyok aki a kutyáit a kertbe rakta.
Totál ugyanezeket érzem,azon gondolkoztam,hogy hormonális-e,meg,hogy szégyen vagy nem,de akkor is ez van.Nekem is mindig volt kutyám,az előzőek is nálam élték le az életüket,úgyhogy nem vagyok egy megunós-kidobós.
Egyébként a kutyáim nem szenvednek a kertben,főleg,hogy a férjem kilobbizta,hogy éjszakára beengedjük őket az előszobába.
De beljebb nem jöhetnek,mert egyrészt mindent fertőtlenítek orrba-szájba a baba miatt,másrészt meg még nem engedtem őket a gyerek közelébe,mert féltem.Nem mintha agresszorok lennének a zebek,de nem tom,hogy nem féltékenyek-e,én meg extra parás vagyok.Bár tényleg szelíd ek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!