Volt olyan, hogy valaki megérezte, hogy neki könnyű
szülése lesz és úgy is lett?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 13:15
1/9 anonim válasza:
Én úgy éreztem, hogy könnyű lesz, ezt is mondtam mindenkinek. Aztán bennt voltam másfél napot a kórházban, mire megszületett a babám.
2010. márc. 25. 13:20
2/9 anonim válasza:
Igen!teljesen biztos voltam benne hogy könnyű és gyors szülésem lesz és úgy is lett!nagyon fontos a pozitív hozzá állás.Nálam legalábbis ez segített:)
2010. márc. 25. 13:47
3/9 anonim válasza:
Hát én inkább a fordítottját éreztem,hogy én tuti azok közé fogok tartozni akiknek nehéz.De az bejött! :)
2010. márc. 25. 13:56
4/9 anonim válasza:
Engem mindenki kinevetett, mikor mondtam, h könnyen fogok szülni.
Első gyerek, 4 és fél óra alatt meglett.
Nagyon sokszor beszélgettem a fiammal, h ügyesek leszünk, ő jön, mint a gyorsvonat, én pedig könnyen tágulok. Mindketten ügyesek voltunk:)
2010. márc. 25. 17:43
5/9 anonim válasza:
Hát ezt én is megpróbáltam, megbeszéltem a gyerekkel, pozitív hozzáállás, minden megvolt, aztán két nap után császár. Remélem, én vagyok a kivétel ;-)
2010. márc. 25. 20:13
6/9 anonim válasza:
Én is úgy gondoltam, hogy sima ügy lesz, aztán 3 nap kórházi herce-hurca után inditás és végül császár. Pedig alapjáraton optimista vagyok. Viszont így utólag azt gondolom, hogy nem volt véletlen, ennek így kellett történnie. Ha simán szülök, lehet, hogy meghalt volna a babám, vagy károsodott volna. Tehát semmi sincs ok nélkül...
2010. márc. 25. 21:20
7/9 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam, hogy egy 8 órás műszakot ki lehet bírni!
2:32-kor indultak a fájások, és 10:32-kor tehát pontosan 8 óra múlva láthattam meg Nagyszerelmem! :) Az első 6 óra könnyű volt, szinte el sem hittem, hogy ez a vajúdás, de az utolsó 2 óránál már észhez kaptam, hogy igen ez már az a bizonyos vajúdás! A tolás csak pár perc volt.
A következő szülésem csak 4 óra lesz, de már érzem, hogy ott sem lesz haboscsokispalacsinta az utolsó 2 óra! :)
2010. márc. 25. 22:06
8/9 anonim válasza:
nekem a dokim mondta mindig, mikor végigmért, hogy óóóhhh- nagyon jó alkata van a szüléshez, könnyen fog menni. Nem vagyok se vékony, se kövér, se magas, se alacsony, nagyon szélesnek sem mondanám a csípőmet. 170cm, és 40-es ruhaméret... :-) De bejött a jóslata a dokinak, 3órás szülés volt- gyors komplikációmentes.
Most várjuk a tesót, remélem most is ilyen lesz! :-)
2010. márc. 26. 13:33
9/9 anonim válasza:
Én anyukám példájában bíztam- könnyen megszült mindhármunkat. És én is könnyen szültem! Kb. 3 óra alatt meglett a baba, aki majdnem 4,5 kilós lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!