Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közeledte vagy csak én...

Szülés közeledte vagy csak én vagyok nagyon beparázva?

Figyelt kérdés
Ma reggel( kb 3x -4x egymás után ) 10percenkét görcsölt a hasam aztán elmúlt.Most du. megint ugyanez,h 3x begörcsölt a hasam 10perces különbséggel.Nyákdugó még nem távozott.39+1 hkm.

2014. okt. 10. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan közeleg, ha már betöltötted a 39. hetet. De szerintem a leírtak alapján ez még csak jósló, ha elmúlik, és nem sűrűsödik, rendszeresedik. A méhed "felkészül" a tágulásra. Az igazi fájásokat tuti meg fogod érezni. Könnyű, gyors, fájdalommentes szülést! :)
2014. okt. 10. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az igazi fájások és a jósló között az volt a különbség, hogy a jóslók 30-40 másodpercig fájtak, az igazi meg 1,5-2 percig :)
2014. okt. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!