Szülés közeledte esetleg vagy csak szimpla 3. trimeszteri "tünet"?
Tegnap reggel óta szörnyen fáj a szeméremcsontom...
Ha leülök, majd felállok, akkor kell legalább egy perc, mire sikerül elindulnom, de csak "tötyögve", mert annyira feszül... (pedig nem vagyok egy nyávogós)
Eddig ilyet egyáltalán nem tapasztaltam és mivel első babámat várom, így nem tudom, hogy ez annak a jele lehet, hogy picit hamarabb akar jönni a baba, vagy szimplán csak a 3. trimeszter velejárója?
(jah és az nem tudom, hogy lényeges e, de az elmúlt napokban annyira aktív a kicsi, mint még eddig soha, pedig elvileg már szűkebb a hely odabent)
Köszönöm a válaszokat és bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de még tényleg nincsen ebben tapasztalatom... :)
36. hkm
nekem volt ilyen feszítő érzés odalent, de ez természetes. a szülési fájdalmak más jellegűek: ritmikus méhösszehúzódások.
szerintem ez nem a közelgő szülés jele. viszont annak igen hogy helyezkedik be a kicsi:-)
Köszönöm a válaszokat!
Remélem én is, hogy csak helyezkedik, inkább "tötyögök" még egy pár hetet, csak még maradjon egy kicsit... :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!