Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinek második szülése...

Volt akinek második szülése elött semmilyen jósló nem volt és tovább is hordta mint az elsöt? Szerintetek mire számítsak?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok 2.picimmel, elsönél nem volt semmi jósló, 40+1 indult fájásokkal, 12 óra alatt megvolt. Most még szintén semmi fájás...
2014. okt. 1. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Én péntekre vagyok kiírva második gyermekemmel. Én sem érzek semmit sem . Első gyerek 41+2 napra indított szüléssel , végül császárral született meg. Nem tágultam, fájásom sem volt, végül oxitocinnal lett fájás, de azt meg a gyerek szive nem bírta jól.
2014. okt. 1. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, én első babával nem jóslóztam, 38+4 hetesen 5 óra alatt megszületett. Második babával az utolsó hónapban végig voltak jóslóim, mégis tovább bent volt, mint az első baba. A kiírt előtti nap indult a szülés, és 3 percen múlt, hogy a kiírt napon született :) Mindkettőnél elfolyt a magzatvíz, előtte nem volt fájás.
2014. okt. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!