nekem is 7 hete volt. 18 ora vajudás, ebböl kb. 12 ora 2 percesekkel...nem tágultam, nem kaptam semmi fájdalomcsillapitot, se infuziot, se semmit. szülés elött 2 orával könyörögtem az epidurálért. utána már könnyü volt,2 szer felsikitottam, 3 tolással kint volt a -kis- 4 kg-osom.
egyébként a vajudás borzalmas volt..a magzatviz folyt, közben hasmenésem volt (utolag tudtam meg, hogy ez teljesen normális), a fájdalomtol hánytam..én is azt mondtam, hogy soha többet nem szülök..azért mostmár másképp gondolom :)
3 honapja volt programcsaszarom, remèlem nem baj hogy arrol irok!
tudtam hogy màsnap szûlök, nem aludtam... reggel 7kor elvittek előkésziteni, ugy féltem mintha akasztani vittek volna! jött a dokim mondta h fél9kor csináljuk. azt gondoltam ott hogy engem ne vágjanak én megszülöm, de az lehetetlen lett volna... aztán vittek a műtőbe félelemtől reszkettem mi t a nyárfalevél. aztán gerincbe érzéstelenités, vártuk higy basson. mikor én mondtam hogy még érzem ha megcsípnek nem történt semmi, aztàn èreztem hogy megint. csipkodnak , mondtam h már nem fáj, erre közölte az altató orvos hogy már felvágták a hasam mindjárt kint a baba! kiemelték a drágámat és a hasamra tették a kis meleg testét!! fantasztikus volt nem gondoltam hogy csaszár is lehet ilyen élmény.
akkor azt mondtam hogy ezt a félelmet soha többé, de azota változott, de persze most is félnék a műtèttől. de megéri!!
örülök hogy nyugtatólag hatottam rád! szivesen beszélek ròla mert hatalmas élmény volt :)
az érzéstelenitésről annyit tudni kell hogy érzed hogy matatnak rajtad csak nem tudsz mozogni és fájdalmat nem érzel, azt is éreztem mikor kiemelték (egész pontosan kirántották) a babát
én azt éltem volna meg rosszul ha nem tudnék szoptatni, nem azt hogy nem tudtam megszülni
boldog babavárást és szép gyors szülést komplikáció nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!