13-as vagyok. Ne aggódj, engem nem érdekel a pontozás. Azt is tudom, hogy nem egy ember szavazata kell a százalékhoz. Én leírtam, nekem milyen volt, nem tudom, kinek nem volt hasznos.
Valószínűleg itt is megjelent néhány ősanya, akinek nem tetszett, hogy nem rohanok megint szülni. Ez van. Ettől nem fogok álmatlanul forgolódni :)
Csak annyi negatív történet érkezett, hogy gondoltam, én írok jót is, hátha feldob :)
Nekem nagyon jó élmény volt:
Programozott császárra készültünk,a kiírt napon volt végül(kicsit paráztam előtte,de így utólag jó nagy baromság volt).
Megvolt az időpont,előtte ctg.Sajnos végül altattak,de inkább nem sajnálom,nem viseltem valami rosszul azt hiszem.
Hashajtót nem adtak,mert előtte nem ettem egész nap,este 10kor lett meg a baba.Ami kellemetlen volt:a katéter,meg,hogy azzal együtt kellett átmászni(persze segítettek) a műtőasztalra.Utána valamivel lemosták a hasam,az még ott lent is csípett(frissen borotvált voltam)
Ennyi.Műtét utáni 2 órás megfigyelésből max egy óra lett,mert mikor felébredtem,hánytam,át kellett öltöztetniük.Utána elvittek az operált osztályra.Másnap lehetett felkelni,alig vártam.
Tusolásban is segítettek,mindenki nagyon rendes volt.
Nem fájt műtét után sem semmim,erős izomlázat éreztem csak,a vágás viszont teljesen érzékelten volt.No,meg a hátam fájt a sok fekvéstől,nem vagyok hozzá szokva.Utána már alig feküdtem,járkáltam,amikor lehetett,semmi bajom nem volt.
Most 3 hetes a baba,már a kórházból sokkal laposabb hassal jöttem haza,mára tényleg csak egy nagyon kicsi van meg.
Összességében nagyon pozitív volt így,örülök,hogy így alakulhatott.
összességében nekem is pozitív volt. persze fájt, leírhatatlanul, pedig nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm (elég durva műtéteim és sérüléseim voltak eddigi életem során, szóval jól bírom), és maga, amikor a baba "jött ki" szó szerint azt mondtam a dokinak hogy ketté fogok szakadni.
de nagyon nagy mázlim volt, első szüléshez képest nagyon gyorsan kint volt (4. tolásra), nem vágtak, szinte semmit nem repedtem, a lepény úgy jött ki, hogy észre sem vettem. szóval az a pár óra fájdalom semmi ahhoz képest, hogy most itt szuszog a kiságyban ez a gyönyörű kisfiú :) szerintem lesz kistesó, de azért még apa előtt nem mondtam ki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!