Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek indították a szülést...

Akinek indították a szülést könnyű szülése volt? Miért indították? És mikor?

Figyelt kérdés
Mennyit vajúdott?
2014. szept. 11. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
8 hete szültem. a mehszaj bő két ujjnyira volt nyitva de nem jöttek a fajasok, ezért 41+pár naposan oxitocinnal es burokrepesztessel inditottak. kb egy ora volt mire hatott az oxi, utana 3 ora vajjudas következett. nagyon gyorsan kitagultam de a mehszaj nem akart eltunni. a baba feje tul nagy volt. ezert csaszar lett a vege. engem elegge megviselt, nehezebben is gyogyultam mint mas csaszaros, talán mert előtte vajjudnom kellett. egyebkent 3600 grammal szuletett szoval nem volt.olyan.oriasi csak keskeny a medence.
2014. szept. 11. 16:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Óh, sajnálom. Én is ettől félek. Nálam még a méhszáj is zárva, teljesen:( Bár ma vagyok 40+1napos, és holnap kell befeküdnöm, de reménykedek még, hogy magától beindul. Akit ismerek és akinek indították szinte mindenkinek császár lett a vége, sok szenvedés után.

Most jobban vagy már?:)

2014. szept. 11. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 40+6ra indították, előtte két nappal kellett befeküdnöm, kaptam méhszájérlelőt attól valamennyire tágultam, de fájást nem éreztem. Szülőszobára kerülés után 3 órával lett meg a kislányom, de iszonyatosan fájt. Nulla fájásból oxitocin bekötés után nem sokkal egybefüggő fájásaim lettek. Ez volt igazán rossz hogy nem volt átmenet.
2014. szept. 11. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem most 6 hetes a kislányom. A terhesség végére szinte nulla magzatvizem volt (végig kevesebb volt mint az átlag) ezért indìtottak. Én is féltem h császár lesz a vége, de szerencsére spontán szültem gátmetszéssel. 7:20kor repesztették a burkot és kaptam oxit 12:11-kor szûletett a babám. Tehát durván 5 óra vajúdás után. Ja igen 40+3 voltam akkor. Eléggé fájt de sztem is az a rossz benne h nincs átmenet. Nekem egyből 5 perces intenzív fájásaim lettek. Mèg annyi h 1 bő ujjnyira voltam nyitva amikor kezdtük és fel volt puhulva a méhnyak.
2014. szept. 12. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 11 napot húztam rá. 2 ujjnyira voltam nyitva már több napja. Reggel 8-kor volt burokrepesztés, fájás csak minimális volt. 9-kor oxitocin, ettől beindultak a fájások. Nekem is 5 percesekkel kezdődött, de hamar összefüggő lett. Fél 11-kor indult meg a szülés, 10:48-ra meg lett a babánk.

Gyorsan ment, de fájdalmasabb volt, mint az előző szülésem.

Én is aggódtam nehogy császár legyen a vége.

2014. szept. 12. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. most mar fizikailag jol vagyok csak bánt hogy megnyestek, mégis csak egy heg...es ha mar csaszar legalabb ne kellett volna vajjudni:) de hat ilyen az elet az orvosom figyelmeztetett erre ő szerinte az inditasok jo resze csaszarral vegzodik.
2014. szept. 12. 12:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy van olyan akinek nem lett császár a vége. Hát reménykedek. Ma már befeküdtem, de még mindig teljesen zárt a méhszájam...dehát hátha végre ki akar bújni.
2014. szept. 12. 15:43
 8/8 anonim válasza:

Szia! Mi lett a vége?

Én is félek, hogy császár lesz.

2015. júl. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!