Császár vagy természetes szülés?
Én sem értek egyet vele, hogy ebbe az anyának nincs beleszólása. A te gyereked, a te tested.
Nekem 5 kg-s babát jósoltak. Több orvost hallottam, aki egyből császároz. Az enyém azt mondta, hogy kizárt dolog. Azért szerintem ilyenkor a kismamának is lehetne ezzel kapcsolatban szava. Nem mindegy, hogy mennyire szakadok szét, hogy hány orvos ül majd rajtam, hogy kitolják belőlem a gyereket, hogy elakad-e a szülőcsatornában. Mert akármennyire is profi a doki, azért nekem ne mondja, hogy ezt ő előre látja. Ha meg fogyatékos lesz, nem neki kell felnevelni.
Előző!
Teljesen igazad van!Én is pont így jártam ahogy te.Császár volt, szopi nem ment.Most tápszeresek vagyunk.Védőnéni nem is néz már olyan szépen, mint amikor még szerencsétlenkedtem a szoptatással.Persze a szoptató anyukák nem tudják elképzeni, milyen az amikor egyszerűen nem megy, és lehordják az embert, hogy milyen lusta, és hülye lesz a gyereked.Na én ettől majdnem depis lettem...Ha valaki császárt akar, igenis császározzák!Majd utána eldönti, h . jól döntött v. nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!