Apaielismerőnyilatkozatot hol kell megcsináltatnunk?
Figyelt kérdés
Budapest 6.ker lakosok vagyunk , de az itteni önkormányzatnál azt mondták, hogy a 7.kerületi okmányirodában vagy önkormányzatban kell intéznünkmivel a Péterfy Sándor kórház ahol szülni fogok oda tartozik.Mind2t próbáltam elérni telefonon , de nem vették fel.Van aki esetleg ugyanilyen helyzetben volt és már túl van rajta?(Tudom , hogy el lehetnemenni mind2 helyre , de a párom nem nagyon tud fölösleges szabadnapot kérni megint erre.)#baba #kórház #ügyintézés #papír #önkormányzat #apasági teszt #apasági nyilatkozat #okmanyiroda #Apaielismerőnyilatkozat #szülės
2014. szept. 23. 16:31
1/3 anonim válasza:
Pedig sztem muszáj lesz,gondolom azt alá kell írnia.
2/3 anonim válasza:
Érdekesek ezek a bürokrácia fellegvárai. Nekünk a párommal XX. kerületi lakcímünk van, de Ócsán élünk, és itt csinálták mindkét gyermekünk esetében az apasági nyilatkozatot. Senkit nem érdekelt, hol fogok szülni.
Egyébként az anyakönyvvezető készíti el.
3/3 A kérdező kommentje:
Persze , hogy neki is alá kell įrnia , csak nem akar fölös szabit kivenni.3. baba jön elsőnél 6.ker önkormányzatban kellett 2.nál 6.ker okmányirodában , mind2 helyről elküldtek 7.kerbe , szóval elég nehéz egyből elintézni,főleg , h.telót fel sem veszik az ügyintézők , hogy megkérdezhessük.
2014. szept. 23. 23:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!