Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek önző vagyok?

Szerintetek önző vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy soha életemben nem akarok szülni. A gyerekeket szeretem, és örökbe szeretnék majd fogadni, de azt nem vállalnám, hogy én szüljek. Gyerekkoromban molesztáltak, ezért egy átlagos nőgyógyászati vizsgálaton is nagyon szenvedek. Nem merném így bevállalni a szülést. Egyszerűen annak a gondolatától is rosszul vagyok, hogy egy idegen láthat, meg tapogathat "odalent", miközben kijön belőlem egy gyerek. Szerintetek ez nagy önzőség?

2014. szept. 16. 16:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem vagy önző! Engem 16 éves koromban molesztáltak! Tehát 10 éve! Az exeim mind megcsaltak, egyikük rendszeresen vert is! Három rossz kapcsolatom volt, most már négy éve vagyok együtt a Párommal, múlt hónapban eljegyzésünk volt! 3 és fél évig együtt éltünk, de most a munkája miatt néhány hónapja külön vagyunk! Viszont legkésőbb tavasszal ismét, véglegesen összeköltözünk! Én mindenképpen szeretnék szülni, bár gondolkodtam a császármetszésen! Ennek oka a következő! : tervezett babákat vesztettünk el a jelenlegi Párommal, tavaly a 9. héten és idén a 20. héten! Úgy érzem, lelkem legmélyén félelem van bennem...hogy ott kell életet adnom nekik, ahonnan két halott baba jött ki.. butaság, de ezt érzem.... bár, ha minden kötél szakadna, és nem lenne más lehetőségem.. nos, örömmel állnék a szülés elé, spontán! Viszont mindenképpen apás szülést szeretnék! :) Orvoshoz nem félek elmenni, szerencsére fogadott orvosom nagyon kedves, igaz, az apám lehetne! :) Kérlek, próbáld meg segítséggel vagy anélkül, de leküzdeni a tragédiádat, mert a szülés akár spontán akár császáros...egy valóságos csoda! Ha viszont mégiscsak az örökbefogadásnál döntessz, akkor is tudom, hogy szuper anyuka elszel! DE! A babáról semmiképp ne mondj le! :) Ölellek!
2014. szept. 19. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!