Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj az indított szülés?

Mennyire fáj az indított szülés?

Figyelt kérdés
Szombaton töltöttem a 41.hetet és az orvosom holnap megindítja a szülést. Azt mondták szűk 2, bő 1ujjnyira van nyitva a méhszájam és még eléggé fent van. Holnap burokrepesztéssel indítják meg, arra lennék kiváncsi, hogy valaki volt-e már hasonló helyzetben, ha igen mennyire fájt és mennyi ideig tartott a repesztéstől a szülésig tartó időszak?

2014. szept. 16. 09:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az oxitocin önmagában nekem is kevés volt, úgyhogy nekem is burokrepesztettek.
2014. szept. 16. 12:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem ugy volt, hogy mind a kettot inditjak. Nagyon feltem, ezert kiprobaltuk a szexet. Az inditas elotti napon mind a ket lanyom megszuletett.
2014. szept. 16. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
40+5 naposan szültem a lányom. Nekem voltak fàjásaim 6 percesekkel kezdődött . Gyorsan tàgultam. Burkot repesztették mondta az orvos higy szóljak ha jön egy fajas . Szóltam akkor repesztette.. Annyira nem fajt :) fura volt higy elöntött a víz :D 6 óra alatt lett meg a lányom . Kb 3 percig volt toló fajas , de lehet kevesebb! Az EDA nekem is csak fel oldalamat bénította ! 3720 gr lett a lányom es 50 cm. Könnyű, gyors szülést :)
2014. szept. 16. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem huvelykuppal infitottak,azaz attol lettem 4 centire nyitva.fajasok a kezzel tagitastol lettek.az a legfajdalmasabb az egesz szulesbe. Par tagitas utan birokrepesztes,azt nem erzed. Aztan oxitocin ami hatalmas fajasokat csinal.engem kouben is tagitottak meg kezzel. A kitolas nem veszes.repesztestol kb nekem 3-4 ora telt el,de kb fel oranak tunt az egesz.ha nem tagitanak akkor nem lesz olyan fajdalmas suerintem.ha az nem lett volna nekem akkor azt mondanam,hogy nem veszes....bar mar par napra ra szultem volna megint:-) :-)
2014. szept. 17. 10:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, végül nekem is burokrepesztéssel indították, 7óra vajúdás után megszületett a kislányom. Még jó, hogy a szülőszobán nem lehet írni, mert abban a pillanatban biztos mindenkit lebeszéltem volna a szülésről, de amint a kezemben volt, világgá kürtöltem volna, hogy mindenki szüljön, mert amikor a kezedbe adják azt az ici-pici kincset, elfelejtesz minden fájdalmat és csak ő a legfontosabb. :)
2014. okt. 18. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok-sok Boldogságot és Egészséget kívánok neked:)
2014. okt. 18. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!