Mi az inditott szules hatranya? Nagyon felek, mert ha szerdaig nem jonnek a fajasok vagy nem folyik el a magzatviz akkor be fogjak inditani.
Figyelt kérdés
Mi a kulonbseg az inditott es a magatol beindult szules koszott? nehezebben akar kibujni a baba? Hosszabb a vajudas? Kerem akinek inditott szulese volt irjon par sort.2014. ápr. 26. 19:19
1/8 anonim válasza:
Nálam a harmadik volt inditott. Nekem megváltás volt. 3 óra alatt meglett. Annyi volt a hátránya, hogy nem sêtálgathattam az infuzio miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
annyit meg hozzatennek a pocaklakom mar 3800 grammot nyom es a fejkorfogata 35 cm.Elso terhesseg.
2014. ápr. 26. 19:53
3/8 anonim válasza:
Nekem mind kettő inditott volt, és sokkal kevesebbet szenvedtem az elsővel 3 órát a második babóvan 2 órát. A második babámmal én még sétálgathattam is. A lányom 3200 grammal a fiam 3380grammal született.
4/8 anonim válasza:
Annyi a különbség, hogy tényleg nem mozoghatsz, ott kell feküdnöd az asztalon, meg elméletileg, ha magától indul meg a szülés és nem kapsz oxit, meg halad minden előre, akkor nem fájnak úgy az összehúzódások, mint mesterséges oxival, mert az erős összehúzódásokra készteti a méhet és jobban fáj. De az előnye, hogy felgyorsítja a szülést és előbb megvan a baba. Nekem 2,5 óra megszületett a fiam 2-3 nyomásra. Én fájásgyengeség miatt kaptam.
5/8 anonim válasza:
2 ismerősömnek volt mostanában indított szülése, mindketten elsőbabásak, ballon aztán oxyval próbálkoztak. Egyikük 3 kg-os babát szült kb. 8 óra alatt, azóta is emlegeti hogy mennyire fájt neki. És majdnem császár lett. Másikuk majd 1 napig vajúdott 3,3 kg-os babával.
6/8 anonim válasza:
Miért akarják indítani egyáltalán? Mert az sem mindegy. Különben az oxitocinos infúziónak olyan hatása lehet, hogy a túl erős fájások miatt hamarabb kimerülsz te és a baba vagy pedig a méh. Túl erős fájásoknál, túl gyors szülésnél nagyobb sérülés kockázata az anyánál és a babánál is. És igen, mivel a baba még nem akar megszületni, ezért elhúzódhat a vajúdás. Indított szüléseknél nagyobb arányú a műtéti befejezés. Ha nem vagy biztos a dolgodban, kérdezz meg egy dúlát vagy bábát, találsz a neten telefonszámokat.
7/8 A kérdező kommentje:
a 40 hetet mar betoltottuk,csak a baba sulya miatt nem huzunk ra.
2014. ápr. 29. 15:44
8/8 anonim válasza:
Nekem az első spontán volt a 2. indított, a spontánnál jobban fel tudott készülni a szervezetem az 6 órán keresztül tartott az indított megvolt 1.5 óra alatt, de szinte a semmiből folyamatos fájásaim lettek, ha tovább tartott volna mint 1.5 óra nem tudom hogy bírtam volna. Szóval nekem szarabb volt, most a 3.-nál nagyon bízom, hogy magától indul, mert az szerintem nem fáj annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!