Gátvédelmes tapasztalatok érdekelnének?
nekem első gyerekem született volna gátvédelemmel.
szülésznő olajozta, masszírozta szülés közben, nem minden fájásnál nyomhattam és volt, hogy fájás közepén le kellett állnom a nyomással, de végülis nem jött össze, nagyon el kezdtem repedni, így kénytelen voltak vágni, nehogy átszakadjon teljesen a gátam :(
rengeteg öltéssel varrtak össze, hetekig lázas voltam, begyulladt, nem tudtam ülni sem, mai napig érzékeny az időjárásra és szex közben is érzékeny.
másodiknál megint megpróbálkozunk a gátvédelemmel, de ha visszacsinálnám, elsővel kapásból kérném a metszést, hogy a 10 centis repedéstől megkíméljem magam :(
En februarban szultem az elso babamat.majdnem 4kg volt de sikerult a gatvedelem.maig el sem hiszem:-)ez a szulsznotol es a szovetektol fugg.mi ugy alltunk neki h gatvedelem de ga muszaj akkor vagnak.nem kellett.icipicit repedtem ket oltesem volt.de ezt is csak az orvostol tudom.:-)a szuleszno kitolasnal vegig olajozta.parom elmondasa szerint olyan volt mintha egy pohar peremet korbe korbe "masszirozta" volna.na ez kicsit hulyen hangzott mert poharat nem masszirozunk de azert remelem erthetoen irtam le:-)en ebbol az egeszbol nem sokat erzekeltem....
megusztam a gatmetszest cserebe olyan aranyerem lett h ulni menni se birtam ket hetig:-(mi lett volna ha vagnak is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!