Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátvédelmes tapasztalatok...

Ivilicious kérdése:

Gátvédelmes tapasztalatok érdekelnének?

Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 13:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi érdekel pontosan... Nekem nem volt gátmetszésem,repedtem viszont. Ha megint szülnék,akkor sem endgedném a gátmetszést,én személy szerint attól jobban féltem,mint a szüléstől. Szép emlék maradt a szülésem,minimális fájdalommal.
2014. szept. 13. 13:38
 2/22 anonim ***** válasza:
Nekem a hardik szülés volt gátvédelemmel. Mire vagy kiváncsi?
2014. szept. 13. 13:42
 3/22 anonim ***** válasza:
Második és harmadik gyerekem született gátvédelemmel. A második szülésnél kicsit repedtem, mert nem bírtam nem nyomni.
2014. szept. 13. 14:17
 4/22 anonim ***** válasza:

nekem első gyerekem született volna gátvédelemmel.

szülésznő olajozta, masszírozta szülés közben, nem minden fájásnál nyomhattam és volt, hogy fájás közepén le kellett állnom a nyomással, de végülis nem jött össze, nagyon el kezdtem repedni, így kénytelen voltak vágni, nehogy átszakadjon teljesen a gátam :(

rengeteg öltéssel varrtak össze, hetekig lázas voltam, begyulladt, nem tudtam ülni sem, mai napig érzékeny az időjárásra és szex közben is érzékeny.

másodiknál megint megpróbálkozunk a gátvédelemmel, de ha visszacsinálnám, elsővel kapásból kérném a metszést, hogy a 10 centis repedéstől megkíméljem magam :(

2014. szept. 13. 14:24
 5/22 anonim ***** válasza:
Nekem fel sem tűnt hogy volt gátmetszes . Párom mondta szules után... Ennek ellenére nagyon repedtem mindehol . De 2 hét alatt be gyógyult nem érzékeny nem faj. Pedig magas huvelyfalrepedesem es mehfalrepedesem volt. Meg sincs semmi baj odalent. Ha megint szülök. Ugyanígy az orvosra bízom a dolgot. Ha kell hat csinálja abszolút nem fajt hàt nem is tudtam :D 2 napig volt bent a varrat addig szúrt ulesnel. Amikor kivettek mar nem is fajt. :)
2014. szept. 13. 14:40
 6/22 anonim ***** válasza:

En februarban szultem az elso babamat.majdnem 4kg volt de sikerult a gatvedelem.maig el sem hiszem:-)ez a szulsznotol es a szovetektol fugg.mi ugy alltunk neki h gatvedelem de ga muszaj akkor vagnak.nem kellett.icipicit repedtem ket oltesem volt.de ezt is csak az orvostol tudom.:-)a szuleszno kitolasnal vegig olajozta.parom elmondasa szerint olyan volt mintha egy pohar peremet korbe korbe "masszirozta" volna.na ez kicsit hulyen hangzott mert poharat nem masszirozunk de azert remelem erthetoen irtam le:-)en ebbol az egeszbol nem sokat erzekeltem....

megusztam a gatmetszest cserebe olyan aranyerem lett h ulni menni se birtam ket hetig:-(mi lett volna ha vagnak is....

2014. szept. 13. 15:12
 7/22 anonim ***** válasza:
Én repedtem nagyon, így nem volt értelme a gátvédelemnek. Vagy szétrepedek, vagy lesz egy pici vágásom és azt szépen összevarrják majd. Nyilván az utóbbit választottam. Egyáltalán nem fájt. Nem is okoz problémát. 8 hónapja szültem.
2014. szept. 13. 16:01
 8/22 anonim ***** válasza:
Repedtem, borzalmas volt a felepules.
2014. szept. 13. 20:13
 9/22 anonim ***** válasza:
Elsonel vagtak, semmit nem ereztem, szepen gyogyult, 6 het utan semmi nem latszott. Masodikkal repedtem a vegbelemig, borzalmasan fajt, meg mindig csunya heges a helye, es nagyon erzekeny. 3 honapja szultem.
2014. szept. 13. 20:17
 10/22 A kérdező kommentje:
Nekem első lesz, és igen, én is jobban félek a gátmetszéstől,mint magától a szüléstől. sőt,a szüléstől nem is félek, csak ezektől a metszősdi-repedősdi-varrósditól :) gátvédelem mellett döntöttem, arra vagyok kíváncsi, hogy jó döntés-e ..de úgy beszéltük meg,hogy ha a doki úgy látja,hogy nem bírnám, akkor inkább vágni fog.
2014. szept. 14. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!