SOTE 2-ön szült valaki mostanában? Érdekelnének a Tömő u-i tapasztalatok. Köszi.
Nem tudom, eljutottál-e a linkeken eddig a válaszomig:
"Fürdőszoba szintén csak emeletenként van. Az ötödiken csak egy volt (2 wc + 2 zuhanyzó). Lett volna még wc, de az épp rossz volt, de gondolom ez csak ideiglenes állapot. A többi emeleten elvileg jobb a helyzet... én úgy hallottam. A szobánkban azért volt egy mosdó + tükör."
Gondolom, nagy lehet a különbség (negatív irányban) az eredeti helyhez képest. :/ Nekem sajnos (vagy szerencsére) nincs viszonyítási alapom.
Hát, amikor én szültem, akkor volt függöny a szülőszoba ajtaján. A vajúdó ajtaját is becsukták, ha vizsgálni jöttek. Meg mi is becsukhattuk volna, ha akartuk volna. A szülőágy egyáltalán nem volt szedett-vedett, hanem egy állítható modern darab volt. És volt még azon kívül egy fotel, meg egy szék is az apukának, azok is normális, kényelmesnek tűnő darabok.
Persze, a hely hagy kívánnivalót maga után, de szerintem egyáltalán nem tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!