Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérhetem a szülés beinditását...

Kérhetem a szülés beinditását a betöltött 40. héten?

Figyelt kérdés
Ha nincs semmi gond,csak szeretném màr ha megszületne.Nincs fogadott dokim hivatalosan hétfőre vagyok kiìrva harmadik babàval.Ha nem indulna meg kèrhetem hogy inditsàk?
2014. szept. 11. 16:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Ne haragudj utolsó válaszoló, de kilőtted nálam a bíztosítékot! Hogy mondhatsz ilyet? Te nem vagy szÁzas. Tudod mennyi olyan vsn aki túlhordja a babáját és gond lesz mert pl beletekeredik a kzsinórba, vagy épp belekakil a magzatvizbe és még sorolhatnám...persze lehet hogy velünk ez nem történik meg, de jol mondta a kérdező, már semmi baj nem lehet ha megszül.

És egy kicsit hadd oszlassam már el a felhőket a szülésindításról.

3bol 2xinditottak nálam. A második gyereket burokmasszázzsal. Teljesen egészséges, abszolut nem volt vele semmi gond.

Harmadikat oxitocinnal inditották, ő vele sem volt gond .

2014. szept. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!