Lehet a szülés jele, a folyamatos derék fájás, hányinger, hasmenés? Betöltött 37 hetes kismam vagyok, kislányunk lesz
Lehet. :)
Nekem nem nagyon voltak előtte jóslófájásaim.
Aznap reggel iszonyú derékfájásra ébredtem, kicsit keményedtem, de nem rendszeresen. Dél körül volt némi hasmenés, de nem volt vészes. Egy óra felé lepihentem, akkor sem múlt el, beálltam a zuhany alá, ott sem múlt el. Összekészültünk, minden motyó a kocsiba, még utolsó simítás a ruhámon, amikor pukkanás a pocakomban és elfolyt a magzatvíz. Úgyhogy nem volt kétséges, hogy szülünk....
Ha nem érzed jól magad, inkább menj be a kórházba, csináljanak ctg-t, nézzenek meg, mert így feleslegesen stresszeled magad, hogy ez az, vagy nem az...
Egyébként gratulálok és sok sok szerencsét és gyors szülést! :)
Köszi, hogy leírtad, hogy mi van!
Én nem tudom ez az egész micsoda......és én még magas vérnyomásos is vagyok!
Nekem is fályt a derekam,és szülés előtti napon hasmenésem volt.Sőt a szülés reggelén is.
Könnyű szülést kívánok!
nekem derékfájás jelezte a szülést, de én azért is sejtettem, hogy az lesz, mert:
- itt volt az idő, pont a kiírt nap volt
- nem szokott és terhesség alatt se fájt a derekam
délelőtt 11 körül fájt a derekam, de jóslók nem voltak és rá kb. 10 órára kezdődtek a fájások, majd még 9 óra múlva született meg a babám.
hasmenésem is volt aznap és a vajúdás alatt is, de ez máskor is előfordult, erre nem tudtam alapozni.
hányingerem is volt, de ez is csak a vajúdás alatt - a méhösszehúzódások váltották ki
Hogy vagy? Szorítok nektek!
20hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!