Nem gondoljatok hogy a gyerek egeszsege szempontjabol jobb csaszarmetszessel szulni?
Ha valaki több gyereket tervez, akkor elég veszélyes a császár. Az a heg bármikor szétrepedhet, abba pedig anya-baba belehalhat jó eséllyel. Mondjuk ez nekem elég indok a hüvelyi szülésre. Arról nem beszélek, hogy nem jól végzett császárnál-meg amúgy is, egy csomó összenövés lehet belül, ami azért okozhat gondokat. Nem vagyok orvos, de a legtöbb nemi betegségnek azért van tünete, ami abban a 9 hónapban azért csak kiderül már...Terhes anyák pedig nemi betegséget elég ritkán kapnak el. Nem szexelnek akárkivel, és remélhetőleg a kispapa sem. A többiről meg kérdezz meg orvost, gondolom nem hobbiból nem császároz agyba-főbe az összes, pedig gyorsabban meglenne, mint egy hüvelyi szülést végigkísérni...
Ahol a baba agyvérzést kapott szülés közben, sajnos valószínűleg nem figyeltek eléggé az orvosok. Vagy szimpla véletlen, császárba is halt már bele anyuka.
Nálam pár hétig úgy tűnt, korábban meg kell szülnöm a babámat.Akkor azon gondolkodtam, hogy vajon a késöbbi pszichés fejlődésében, viselkedésében a csàszár jobb-e neki, vagy egy indított szülés?
Mert az egyiknél csak úgy 'hipp-hopp'kinn van, nem kell megdolgoznia a születéséért, a másiknál pedig megsürgetjük, ráeröltetjük, hogy most kell megszületned.
A spontán hüvelyi szülés helyett sosem választanék császárt, mert fontosabbnak tartom, hogy végig kelljen mennünk mindkettőnknek a szülés/születés minden fázisán.A lehetséges fertőzéseket meg csak kiszűrik vagy kezelik.
NEM! Az elsőt természetesen szültem 4 óra alatt. Második babám 20 hónappal később született, faros volt. Itt is hüvelyi szülésre készültünk, de a dokim azt mondta, hogy majd a szülőágyon kiderül kell-e műtét. De azt mondta, hogy a baba érdekében, akkor is kell vajúdnom. (Elmagyarázta miért, de most nem tudnám már leírni, főleg hormonokra emlékszem. :)) Végül sajnos császár lett, mert nem tudott a baba beilleszkedni.
Mostanában nagy divat a császár sajnos. Ha lesz harmadik baba, szeretném én megszülni... Egyébként pedig gondolj bele, hogy az emberi test milyen csodálatos, nem véletlenül alakult így a szülés. A császár pedig műtéti beavatkozás életmentés céljából...
huhh, na, ha a fertőzésektől félsz, akkor terhesség alatt ki fogsz akadni! :)
Nem is az orvosi vizsgálatok miatt, hanem minden más miatt. Buszok, kilincsek, pénzérmék, kutya, macska, egér, bogarak, nyers hús, nyers tojás, éttermi ételek, bacik mindenhol... :)
Én nem vagyok parázós egyébként, de terhesen, és utána újszülött baba mellett ez nem könnyű kérdés!
Ha a csaszar jo es termeszetes dolog lenne minden emlos tepozaras hassal szuletne.
Viccet fereteve emlosok vagyunk huvely a szulesre van teremtve.
A szules hatasa babara mamara jo es kell.
Csaszar egy eletmento mutet jo hogy van vesz esten.
Ugy magyarazom huvely a kijarat es hasfal a veszkijarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!