Spina bifidával szült már kismama természetes úton? Hallottatok ilyenről?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 11:32
11/16 anonim válasza:
Szia! A fűzőt nekem az ortopéd orvos írta fel, de előtte alapos kivizsgáláson estem át! Röntgen, majd ct és végül az idegsebész, majd vissza ortopédia! Jó kör volt, az egyik doki azt mondta egész nap hordjam, a másik azt, hogy ha nehéz munkát végzek csak akkor hordjam! Az utóbbira hallgattam! Most azért is készülök visszamenni, hogy felirassam a terhességi fűzőt, mert az enyém nem sokáig lesz már jó! Remélem tudtam segíteni!
13/16 anonim válasza:
Sziasztok! Remélem visszanéztek még ide! Ma voltam az ortopédián, hát azt mondta a doktornő, hogy ő császárt javasol, de nem csak spina bifidám van hanem csigolyacsúszásom is!Ha megyek a dokihoz vele is megbeszélem, bár már említettem neki és azt mondta, ha császár akkor császár attól sem kell félni! És veletek mizu?
14/16 anonim válasza:
én kérdeztem a fűzőt.megkérdeztem anyukámat aki nőgyógyász és azt mondta hogy van aki tud így szülni attól függ milyen pontosan a kismama "állapota" ezt orthopédus dönti el.
15/16 anonim válasza:
Ez így van! Nekem is azt mondta a doki, hogy majd az ortopéd doki megmondja mi legyen hiszen ez az ő szakterülete! De hát nekem tegnap ezt javasolta! De belenyugszom, inkább egy hasi műtét, minthogy valami gond legyen!
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én március 17-én ortopédiára megyek,és szintén beszámolok mindenről!Nekem is van 2 csigolya összecsúszásom!
Köszönöm,hogy írtatok!
2010. febr. 25. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!