Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Spina bifidával szült már...

Spina bifidával szült már kismama természetes úton? Hallottatok ilyenről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 11:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem is az van engem is érdekel a válasz!
2010. jan. 18. 12:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem az elsőnél elküldtek reumatológushoz,és nem engedte a hüvelyi szülést,mert a csigolyák össze roppanhatnak.Azért is kérdeztem van-e itt ilyen betegséggel küzdő kismama,aki simán szült.
2010. jan. 18. 12:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én vagyok, nekem ez lesz az első, most 12 hetes vagyok! Nekem idegsebész mondta, de még régebben, hogy ha odakerülök nem lesz leányálom se a terhesség se a szülés és valszínüleg császár lesz! De csak febr. 18-ra kaptam időpontot és meglátjuk most mit mondanak! Hol laksz?
2010. jan. 18. 12:55
 4/16 A kérdező kommentje:

Veszprém,én 2 dik babát várom,és holnap leszek 12 hetes terhes:D

Az első babám császárral született,de nem kockáztatom kérek beutalót én is,és Te se hagyd magad!

Te a nődokitól kaptál beutalót??Vagy házidoki is ír?

2010. jan. 18. 13:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Nyíregyházi vagyok! Nekem a háziorvosom írt beutalót az ortopédiára és ők küldtek az idegsebészetre!Remélem még mástól is kapunk választ! Üdv
2010. jan. 18. 13:35
 6/16 A kérdező kommentje:
Bízók benne,hogy ír valaki nekünk!Engem a reumatológushoz küldtek,ez furcsa.Ha gondolod írok peivibe neked azt megbeszéljük neked mit mondott az orvos.Te mikor fogsz szülni,hányadikára vagy kiírva?
2010. jan. 18. 13:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Írj nyugodtan privibe! Aug. 9-re vagyok kiírva, bár nem tudja pontosan a doki mennyi idős a babu, mert nagyon rendszertelen volt a menstruációm és azt sem tudjuk mikor fogant, meglepi volt! De pénteken megyek genetikai uh-ra, ott lehet pontosabbat mondanak!
2010. jan. 18. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Meglepődve olvastam a kérdést, ugyanis nekem is van ilyen elváltozásom, de még középiskolás koromban diagnosztizálták, azóta voltam már gerincröntgenen és nem írták rá az eredményre, hogy van vagy nincs, és őszintén szólva eszembe sem jutott rákérdezni a dokimnál, hogy ez jelenthet-e bajt, és senki nem is kérdezte tőlem, hogy van-e gerincproblémám. Ma megyek uh-ra, ha bent lesz a dokim a kórházban, megpróbálom felkeresni, de ha megtudtok valamit, írjatok kérlek ide is, mert most megijedtem egy kicsit. Nem szeretnék császárral szülni... :(

34 km

2010. jan. 20. 09:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia! Kérdezz rá mindenképp! Bár ha nálad eddig nem okozott gondot, akkor nincs baj! Nekem kb. 4 éve fűzőt kell hordanom, mert nagyon fáj a hátam és zsibbad a bal lábam! Minden jót!
2010. jan. 21. 21:06
 10/16 anonim ***** válasza:
kedves előző: hol kaptad a fűzőt?vagy hol állapították meg neked hogy kell?
2010. jan. 22. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!