Hallottatok olyat, hogy a 10-12 hét környékén a megfázás természetes?
Szia!Nem hallottam,természetes.Azt viszont igen,h az immunrendszer gyengébb lesz,ezért könnyebben kialakulhat!
Gyógyulj meg!
Jaj, dehogynem. Egésznapos rosszullétem volt, csak alvás közben nem voltam pocsékul. Ráadásul kitartott a 16. hétig.
Egyszerű megfázástól nem lesz baja a babádnak, ne félj. Amitpl tartanod kell és amit mindenáron el kell kerülnöd, az a 38 fok fölötti tartós (egy napnál hosszabb) láz. Ezt akár gyógyszeresen is, de le KELL szorítani. Paracetamol tartalmú lázcsillapítót használhatsz, nyugodtan, még akkor is, ha az utánam jövő azt mondja, hogy nem. Én épp ma kérdeztem meg az orvosomtól, ráadásul a kifejezetten terheseknek javasolt Paramax Rapid fájdalom- és lázcsillapító hatóanyaga is paracetamol.
Megfázásos jellegű megbetegedésem azonban tényleg nem volt egy picike se. Lehet, hogy a terhesvitamintól? Idestova már több, mint egy éve szedem.
21:26 34h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!