Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan fogok megszülni rosszul...

Hogyan fogok megszülni rosszul ízült csigolyával? Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Sajnos egy deréktáji csigolyám rosszul ízült és kb egy éve igen fájdalmas. Részleges kivizsgáláson nem voltam a tünetek csak mostanában jelentkeztek. Pl kinyújtott lábbal nem tudok kemény talajon hanyatt feküdni, sem a felhúzott lábbal szülési pozícióban, mert nagyon fájdalmas. A kórház, ahol szülök, nem támogatja az alternatív módszereket. Volt-e valaki hasonló gerincproblémás helyzetben? Hogyan oldódott meg? Mit ajánlotok?
2008. aug. 7. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de eléggé császárgyanús... Esetleg próbáld ki a gyógytornát, hátha attól jobb lenne és mindenképpen beszéld meg az orvossal/szülésznővel a dolgot
2008. aug. 7. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell egyből császárragondolni. Az én gerincem sem tökéletes, finoman mondva. Érdemes erről előre beszélni a nőgyógyászoddal. Nálunk is alternatív szülésre lehetőség. Régi (30 éves) szülőágyak vannak a kórházban. Én mondtam a szülésznőnek, hogy fáj a hátam, és a derekam alá kéne valami támasztás. Egyből hozott párnákat, (egyszerű, amin aludni szoktak a betegek, semmi extra). Negyedóra alatt a férjemmel elrendeztük a párnákat :-). És simán megszültem a kislányomat, pedig 4350 grammal és 53 centivel született :-).

Ha nagyon aggódsz, akkor menj be szülőszoba látogatásra, mérd föl a helyzetet, hogy hogyan tudod kényelmesebbé tenni az ágyat. De a szülésznők azért vannak ott, hogy segítsenek.

Gyors és könnyű szülést kívánok

2008. aug. 8. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, kicsit elírtam, bocsi

Nálunk sincs alternatív szülésre lehetőség.

2008. aug. 8. 07:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszöm a megyugtató szavakat. Azt hiszem nagyon rosszul éritene, ha emiatt kellene császározni, amikor úgy készülök a szülésre.... Kettes kérdező leírád milyen gericproblémád van?
2008. aug. 8. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!