Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikerterhes vagyok tervezett...

Ikerterhes vagyok tervezett császárral fogok szülni az apuka bent lehet a császárnál? ( Szegedi klinikán lesz )

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 22:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

A nővérek többsége rendes volt, igen. Ügyeletes szülésznőnél szültem, ő is nagyon rendes volt, neki köszönhetem, hogy ilyen jó élményem lett ez a szülés.:)

Neked van orvosod? Úgy tudom, hogy császár után majd 3 óránként viszik hozzád a babákat szoptatásra, de nem lehetnek állandóan veled. Azt nem tudom, hogy szülés után hogy van császárnál, hogy apukával együtt lehettek-e a babákkal egy ideig. Ezt kérdezd meg azért.

2014. aug. 15. 07:37
 12/23 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, sajnos nekem elég sokáig tartott a felépülés, kb. 6 hétig. Lett egy elég komoly méhvérzésem, vért kellett kapjak. Aztán kicsit túladagolták a véralvadásgázlót, amitől lett a hegemben egy vérömleny. Szülés után 10 nappal kifakadt, sajnos utána hetekig vérzett. Illetve szintén a 10. napon kezdődött a 40 C-os tejlázam, ami másfél hétig tartott, addig sajnos csak feküdni bírtam. De ez nagyon extrém eset, akikkel együtt császároztak, könnyebben magukhoz tértek. Az első felállás nem lányálom, de ki lehet bírni! Ha javasolhatok valamit, előtte írass ki egy doboz Algopyrint, és vidd magaddal a klinikára. Mexalent adnak a császárosoknak, mint fájdalomcsillapító, de amikor szopizik a baba, az iszonyúan húzza össze a heget, az nagyon tud fájni. Pláne, ha mindkét cicire jut 1-1 baba :) Az operált osztályon szerintem elég fásultak e nővérek, viszont a gyerekágyon szerintem nagyon kedvesek, segítőkészek. :)
2014. aug. 15. 13:48
 13/23 A kérdező kommentje:
3as válaszoló nekem van orvosom.Az annyira nem is baj h nem lehetnek velem a babák a sebem miatt meg persze a pihenés miatt is.Majd itthon. :)Remélem jol alakul majd minden bent a klinikán :) Edina
2014. aug. 15. 18:09
 14/23 A kérdező kommentje:
9es nem semmi amin átestél de lényeg h mostmár jol vagy :) A mexalen erős fájdalomcsillapitó mert nekem az algopirin sosem állitotta ki a fájdalmat.Téged miért kellett császározni? nekem az ikrek miatt mert 1 petéjűek egy a méhlepény és 2 a burok. Téged epiduráltak? Ha igen leirod h milyen érzés? :) Edina
2014. aug. 15. 18:15
 15/23 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Nekem is tervezett császárom lett volna, 1 nappal előtte be is fektettek, de aznap este elfolyt a vizem, így rögtön vittek is a műtőbe. Nagyon csöpp alkat vagyok, és hozzám képest elég nagy lett a baba, ezért kellet műtéttel kivenni. Az epidurálról annyit, hogy én nagyon féltem tőle, így az első Lidocain injekció "nem talált be" a durazsákba, mert megugrottam. Annál lehet a szúrást érezni, ami nem kellemes, de az lezsibbaszt, magát az érzéstelenítőt nem érzed. a megkapod, felfektetnek a műtőasztalra, várd meg, hogy zsibbadjon a feneked, és csak akkor engedd magad felkaszabolni! Tapasztalat, sajnos! :) Megkérdezhetem, hogy kinél fogsz szülni? Meg vagy vele elégedve?
2014. aug. 16. 14:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Te elzsibbadtál rendesen?mennyi idő kb még elzsibbadunk rendesen? Annyira nagyon nem félek a tűtől de azért jobb lenne ha altatnának de tervezett császárkor ez kizárt. Nekem volt már gerinc műtétem igy nem könnyű maga a kihordás sem. Remélem nem fog fájni az epidurálás:) Császár után gondolom másnap már felállitanak ami nem könnyű,de szoptatáskor húzodott a seb? jó tudni előre dolgokat felkészülök rá. Az orvosom nevét privibe leirom neked nem akarom ide kiirni a nevét ha nem baj, de azt leirom h nagyon meg vagyok vele elégedve nagyon kedves és ami a lényeg odafigyel a dolgára :) Kislányod van vagy kisfiad? ha gondolod irhatunk privibe is :)
2014. aug. 17. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Én pont attól féltem, hogyha császárra kerül sor, akkor altatnak és nem láthatom egyből a babát. A dokim azt mondta egyébként, hogy a babának jobb ha nem altatásban veszik ki. Engem is érdekel ki az orvosod, megírod? :)

Drukkolok neked!

2014. aug. 18. 07:09
 18/23 A kérdező kommentje:
Engem sem altatnak épp a babák miatt,de lehet jobb igy,mert látom és hallom őket felsirni :) megirom az orvosom nevét privibe :) Neked ki volt az orvosod?
2014. aug. 18. 09:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Megírtam priviben. :)
2014. aug. 18. 14:22
 20/23 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Ha minden ok a császárral, akkor 12 után felállítanak, aztán irány tusolni az osztály másik végére! :)Szopi közben oxitocin termelődik, ami segíti a méhösszehúzódást, ezért fáj, de azért el lehet viselni. Hát a gerinced miatt nem irigyellek, gondolom, amúgy sem szülhetnél akkor spontán, ha egy baba lenne? Túl leszel rajta, így is-úgy is nagyon jó lesz utána. Én egyébként Sikovanyecz doktornál szültem februárban. A te doktorodat csak látásból ismerem, de nagyon jókat hallottam róla. :)
2014. aug. 18. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!