Ikerterhes vagyok tervezett császárral fogok szülni az apuka bent lehet a császárnál? ( Szegedi klinikán lesz )
Fehérváron bent lehet apuka, míg felmutatják a babákat a paraván mögött. Utána ki kell menni a műtőből, és megnézheti, míg fürdetik, mérik őket.
Nálunk úgy volt, hogy utána elvitték a babákat a koraszülött osztályra, s miután inkubálták, megvizsgálták, stb. őket, a férjem még bemehetett hozzájuk.
Teljesen a kórházi protokolltól függ - legegyszerűbb, ha megkérdezed a szegedi klinika szülészetét (akár telefonon, akár szülésfelkészítőn, ha tartanak) vagy az orvosodat, amikor találkoztok, de valószínűleg a védőnőd is tudja. Ezt találtam:
[link] /szuloszoba.html
[link] /szulesre-szuloi-szerepre-felkeszito-tanfolyamok.html
Engem 40+4 hetesen indítottak, simán szültem, de a szülésznő elmondta még előtte, hogy mi van akkor, ha császár lesz. Nem szegedi vagyok egyébként. Volt orvosom, de szabira ment ahogy 40 hetes lettem, és átadott egy másik orvosnak.
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!