Csajok! Voltatok benn szulesnel ugy hogy nem ti szultetek? Mire szamitsak?
Szia!
Hát én 16 évesen (szakmai gyakorlat keretében -eü középsuli) láttam szülést----teljes képernyővel---...hát kb 2 percig bírtam :DDDD aztán kifeküdtem :DDDD
Nem tudom, mit paráznak a mostani szülők a fogamzásgátlás, meg a korai gyerekszülés miatt: csak be kell vinni őket egy szülésre, teljes "premier plánban nézni" (mint azt az előttem lévő megfogalmazta :)))
Ha a fejénél maradsz, nem dobod majd ki a taccsot, tuti tudsz neki segíteni, homlokot törölni , beszélgetni, bíztatni :) Amúgy is már túl vagy a szülésen (irigyellek) lehet hogy tudsz majd neki tanácsot adni, meg hát az ilyen élmény egy életre összeköt titeket : örök barátnők :DDDd
Én is voltam bent.
Kissé furcsa volt, de szép emlék.
Szerintem bírni fogod.
"Tesóm rászólt a dokira mikor nyomta a hasam ha valami baja lesz a gyereknek vagy nekem, nem fog félni használni egyetlen "eszközt" sem ami ott van. (terpesz, vákum ilyenek) ezen jókat röhögtek."
Ez nagyon ütős volt XD XD :D
Tesódékkal nem akartok engem is örökbe fogadni? :)) Szívesen csatlakoznék egy ilyen családhoz :)))
Márciusban született a harmadik gyerekem.A család a szülőszoba előtt üldögélt tőlem kérdezték,hogy bejön-e valaki?Mondtam,hogy ezt ott kint kérdezze meg.Kintről visszaüzentek,hogy nem,csak a nagylányom(17éves)akart bejönni.Őt én nem engedtem,azóta sem felejtette el.
Végül a sógornőm mégis úgy döntött bejön.Félve közölte,hogy kimegy,ha nem bírja(2 gyereket szült már).Először a fejemnél állt,aztán egyre lejjebb merészkedett,nézte a haját és látta kibújni.Ő vágta el a köldökzsinórt stb...
Nagyon örül,hogy így döntött,és én is örökké hálás leszek neki,mert sokat segített,hogy ott volt.
Szerintem egy hatalmas élményben lesz részed!
Én a sógornőmmel voltam bent, nagyon szép emlék volt! Bár a pulzusom az egeket verte, és mivel teljesen beleéltem magam, fizikai fájdalmat is éreztem, de ez inkább vicces volt! Én végignéztem az egészet, és nem bántam meg. Most a saját szülésem előtt állok, és örülök, hogy van már tapasztalatom.
Egyébként azt mondta a sógornőm, hogy nagy segítség volt, hogy ott voltam vele. Szerintem csak ez számít. Én néha úgy éreztem, hogy észre sem vesz, pedig nem így volt. Gondolj arra, hogy a tesódnak ez sokat jelent, menni fog minden!!
Szia!
Én is a testvéremnél voltam bent (egy ideig). Én is szültem már előtte és nem volt rossz tapasztalatom sőt..., de az, hogy láttam a húgomat szenvedni,teljesen taccsra tett:( az elején még egész jól elvoltunk, beszélgettünk, biztattam, de aztán jöttek a sűrűbb fájások és nagyon, nagyon sajnáltam. A végén már a húgom mondta, hogy menjek ki inkább a sógoromhoz, bátorítsam Őt is egykicsit:)3 órát voltam vele bent. Ahogy kijöttem,kb. negyedórára rá megszületett Barnabás:)sajnálom, hogy nem bírtam ki végig, de inkább szülök, mint lássam a szerettemet kínlódni. Azóta a húgom azzal cukkol, hogy milyen bátor is voltam:), de nem sértődött meg, hogy kimentem!
Sajnos nekem nem jött össze, Remélem Te erősebb vagy. Könnyű, gyors szülést kívánok Neketek, ha eljön az ideje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!