Anyukak akik 38 hetesen szultetek, mekkora volt a babatok? (suly, hossz)? Hogy indult a szules?
Nálunk így volt: 1. baba 39. hét, 3500g,50 cm, fiú,- derákfájás, csak a baloldalon, a körzeti doki beküldött a kórházba vesegörcs gyanúval... néhány óra múlva, burokrepesztés után megszületett a fiam.
2. baba 38. hét, 3470g, 48 cm, lány- magzatvíz elfolyás után 4 óra múlva a kezemben volt :)
3. baba 3340 g, 51 cm, fiú Reggel 6 körül enyhe görcsök, 5 percesek... 9.15-kor már a kezemben fogtam, a szülőszobán 30 percet voltam mindennel együtt :))
4. baba 2950g, 48 cm, lány
38+2 hétre 3060 gramm, 48 cm, kisfiú.
Azért lett ilyen pici, mert terhességi cukorbetegség miatt szigorú diétán voltam, összesen 5 kg-ot híztam.
Fájásokkal indult a szülés, első baba.
37+3
4250gr, 52 cm, kislány, 2. baba. (elszámolva nincs, kishíján a koraszülött osztályon kötöttünk ki)
Rutinvisgálat délelőtt: 2 ujjnyira kitágultam, délután vissza, séta a kórházban 2-3 órán át, majd burokrepesztés, innentől kezdve 1,5 óra alatt született meg a kislányom. Kívül-belül varrtak.
37+6 hét elfolyt a magzatvíz.
9 és negyed óra múlva 2950g-mal,és 52cm-rel megszületett a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!