Ha koraszülöttként,34-35-36. héten indul be a szülés akkor császároznak a baba érdekében, vagy spontán is születhetnek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 13:29
1/9 anonim válasza:
Ez attol fugg! Ha eletveszely van akkor csaszar.
2/9 anonim válasza:
Ahol én szültem, ott sürgősségi császár volt koraszülés esetén.
3/9 anonim válasza:
Nekem 35 hetesen szivárogni kezdett a magzatvízem. Természetes szülésnek indult, de szívhang probléma miatt 8 óra múlva császárral végződött.
Tudok olyan babáról aki 32 vagy 33 hetesen természetes úton jött világra.
4/9 anonim válasza:
Unoka tesóm aznap mikor elfojt a magzatvize akkor töltötte be a 36. hetet. Spontán született :)
6/9 anonim válasza:
2 picikém van. Elsô baba 33. hétre, 2. baba 36-37. hétre született a Sote I. klinikàn, természetes, hüvelyi szüléssel. Nem szeretnek csàszàrozni, szerencsére!
7/9 anonim válasza:
31 hétre jött természetes úton a kis fiam, nem volt szerencsére semmi probléma, csak a szülési folyamatot nem tudták leállítani, így hüvelyi szülés volt, de ha az a anya, vagy a baba nem jól vannak akkor császár.
8/9 anonim válasza:
36 hetesen szültem korababát természetes úton, hála Istennek komplikáció mentesen.
9/9 anonim válasza:
36 hetesen szultem termeszetes uton,bar sokaig ott lebegett felettem a csaszarmetszes eselye.De aztan nem kellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!